Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Στο νοσοκομείο ο Τσένι

Ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Ντικ Τσένι, ο οποίος έχει υποστεί πέντε καρδιακές προσβολές μέσα σε 32 χρόνια, εισήχθη σε νοσοκομείο της Ουάσινγκτον επειδή αισθάνθηκε αδιαθεσία, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο του.Σύμφωνα με την ανακοίνωση ο Τσένι, που ήταν αντιπρόεδρος επί προεδρίας Τζορτζ Μπους, δεν αισθανόταν καλά και ζήτησε τη συμβουλή των γιατρών που τον παρακολουθούν. "Κατ΄ εντολή των γιατρών του εισήχθη στο νοσοκομείο (το Τζορτζ Ουάσινγκτον Γιουνιβέρσιτι) για περαιτέρω εξετάσεις. Αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο όλο το σαββατοκύριακο", σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Ο Τσένι υπέστη την πέμπτη καρδιακή προσβολή τον περασμένο Φεβρουάριο. Τα καρδιολογικά προβλήματά του ξεκίνησαν με ένα καρδιακό επεισόδιο το 1978 και ακολούθησαν άλλα τρία, το 1984, το 1988 και το 2000. Το 2001 του είχε εμφυτευτεί απινιδωτής για να παρακολουθεί την καρδιά και να επαναφέρει το ρυθμό της στην περίπτωση που του παρουσιαζόταν αρρυθμία.
Capital
Σημ.axinosp:Τελικά λέτε να ισχύσει το κακό σκυλί ψόφο δεν έχει;

Δεν υπάρχουν σχόλια: