Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

O Norman Finkelstein για τα κροκοδείλια δάκρυα του Σιωνισμού

Από διάλεξη του καθηγητή Norman Finkelstein, στο Πανεπιστήμιο του Waterloo


Μαυροπρόβατος
Ο Νόρμαν Φινκελστάιν, γεννημένος στη Νέα Υόρκη το 1953, είναι γιος εβραίων της Πολωνίας που επέζησαν των ναζιστικών στρατοπέδων συγκέντρωσης. Την δεκαετία του 1990 δίδασκε πολιτική θεωρία στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης, από το οποίο «απομακρύνθηκε» το Μάιο του 2001, εξαιτίας των αντιδράσεων που προκάλεσε το τέταρτο βιβλίο του Η Βιομηχανία του Ολοκαυτώματος -Σκέψεις Σχετικά με την Εκμετάλλευση της Εβραϊκής Οδύνης, που είχε κυκλοφορήσει ένα χρόνο νωρίτερα και πρόσφατα εκδόθηκε μεταφρασμένο και στα ελληνικά από τις Εκδόσεις του Εικοστού Πρώτου. Ο Ν. Φινκελστάιν αναφέρει στο βιβλίο του ότι το Ισραήλ αναδείχθηκε σε στρατηγικό εταίρο των ΗΠΑ μόνον μετά τον πόλεμο των Έξι Ημερών το 1967, όταν και άρχισε να στήνεται και η τεράστια βιομηχανία του «Ολοκαυτώματος», που αποτελεί ιδεολογική αναπαράσταση του ναζιστικού ολοκαυτώματος, «τα κεντρικά αξιώματα του οποίου υποστηρίζουν σημαντικά πολιτικά και ταξικά συμφέροντα». Ο συγγραφέας, με ιδιαίτερα καυστική γλώσσα, επικρίνει δριμύτατα τη «βιομηχανία» που «από τη μία εκτρέπει ή απαγορεύει τις επικρίσεις σε βάρος του Ισραήλ, ενώ, από την άλλη, δικαιώνει τη συνολική αμερικανική πολιτική και την ηθική αυταρέσκεια που τη διακρίνει».
Redfly

Δεν υπάρχουν σχόλια: