Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Οδομαχίες στα Εξάρχεια, μικρά κορίτσια αντιμετώπιζαν διμοιρίες!

Αυτή τη στιγμή οδομαχίες και ανταρτοπόλεμος στα στενά των Εξαρχείων πρίν από λίγη ώρα, άνθρωποι όλων των ηλικιών με εξέχουσα τη νεολαία συγκρούονται με τα ΜΑΤ , μικρές σε ηλικία κοπέλες μπαίνουν μπροστά και φωνάζουν στα ΜΑΤ… “για τον Αλέξανδρο“!!!!

Πίσω από τα ΜΑΤ υπάρχουν ομάδες καμεραμάν και ρεπόρτερ αλλά και ασφαλιτών που καταγράφουν τα πάντα.

Για ακόμα μια φορά οι κάμερες “σημαδεύουν” την νεολαία.

Οργουελικό σκηνικό με το ελικόπτερο να πετάει εξαιρετικά χαμηλά με προβολέα.

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ :
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.

Σχολιαστές χωρίς σύνορα

1 σχόλιο:

Lost In Translation είπε...

Οφείλω να σημειώσω πως οι οδομαχίες και το οργουελικό σκηνικό στήθηκαν άδικα, όπως άδικα κατέγραψαν και οι κάμεραμεν τα γεγονότα. Κανένα δελτίο ειδήσεων δεν παρουσίασε τα "δρώμενα" με την επιμονή που το έκαναν προ διετίας (τότε που η συνεχής αναμετάδοση με έκτακτα δελτία τους ήταν χρήσιμη για την επιβολή και εξάπλωση ενός συναισθήματος τρόμου στην κοινωνία). Τότε, τους ενδιέφερε να μας δείξουν πως η κατάσταση στη χώρα είναι εντελώς ανεξέλεγκτη. Τώρα, επιδιώκουν να μας πείσουν για ακριβώς το αντίθετο! Κι ας μας γάζωσαν το μυαλό τα ελικόπτερα από το μεσημέρι ως αργά το βράδυ!
Προσωπικά πάντως, δεν καταλαβαίνω γιατί ΔΕΝ συνέβησαν τέτοια πράγματα την ημέρα που η δημοκρατικά εκλεγμένη Κυβέρνησή μας μας παρέδωσε αμαχητί στο αδηφάγο Δ.Ν.Τ. (για να κωλογλύψει τους Ευρωλιγούρηδες). Πού ήταν τότε η εξεγερμένη νεολαία μας; Και αν τους χρειάζεται ένας άδικος θάνατος, μία δολοφονία για να ξεσηκωθούν, γιατί δεν κουνήθηκαν από τις καρέκλες τους με τις 3+1 δολοφονίες στη Marfin;;;