Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Bild: Η Ελλάδα πρέπει να πουλήσει την Ακρόπολη;...

Με τον τίτλο «Η Ελλάδα πρέπει να πουλήσει την Ακρόπολη;» φιλοξενεί άρθρο στην ηλεκτρονική της σελίδα η γερμανική εφημερίδα Bild, αναφερόμενο στην ανάγκη να προχωρήσει το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων και εκποίησης δημόσιας περιουσίας στην Ελλάδα.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι το... πρόγραμμα έχει καθυστερήσει αν και η Αθήνα είχε υποσχεθεί ότι θα το προωθήσει από τον Μάρτιο και σχολιάζεται ότι η ΕΕ θα αυξήσει την πίεση.
Επίσης, γίνεται αναφορά στα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει η ελληνική κυβέρνηση στην πώληση δημόσιων κτιρίων.

Αν δεν προωθηθεί το πρόγραμμα – όπως επισημαίνεται στο άρθρο της γερμανικής εφημερίδας – και η έκθεση της τρόικας τον Ιούνιο, οπότε αναμένεται η εκταμίευση της επόμενης δόσης, είναι αρνητική, οι Έλληνες θα ταρακουνηθούν, καθώς χρειάζονται χρήματα. Διαφορετικά, όπως τονίζεται, θα υπάρξουν προβλήματα στην καταβολή μισθών και συντάξεων από τον Ιούλιο. «Η αποτυχία απειλεί...» είναι ο επίλογος του δημοσιεύματος.
Nonews
Σημ.axinosp:Έχει να γίνει της πουτάνας το καλοκαίρι οεο!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

NA GINEI THS POUTANAS WRE.....