Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Γιώργος Παπανδρέου : τα άκουσε στα Καλάβρυτα παρουσία του Καναδού πρωθυπουργού

Την έντονη αποδοκιμασία του κόσμου δέχτηκε ο πρωθυποyργός Γιώργος Παπανδρέου, παρουσία του Καναδού ομολόγου του και του μισού υπουργικού συμβουλίου. Η αρχή έγινε στην Αγία Λαύρα όπου ηλικιωμένοι από οργανωμένη εκδρομή ΚΑΠΗ του φώναξαν «Γιωργάκη τα ξεπούλησες όλα», «μας πήρες τη σύνταξη», «πούλησες την Ελλάδα».

Καθώς έμπαινε στο Μουσείο Ολοκαυτώματος ο Γιώργος Παπανδρέου, μέλη του «Πατριωτικού Μετώπου» με επικεφαλής τον πρόεδρο τους, ο οποίος θυμίζουμε ότι είχε πατάξει το παπούτσι του στον πρωθυπουργό κατά τη διάρκεια της Δ.Ε.Θ., τον αποδοκίμασαν λέγοντας ότι είναι ανεπιθύμητος στα Καλάβρυτα, αφού ξεπούλησε τη χώρα στις τράπεζες.


Η παρουσία της φρουράς του πρωθυπουργού ήταν έντονη, ενώ αστυνομικοί προπάθησαν να εμποδίσουν το πλήθος να πλησιάσει τον Γιώργο Παπανδρέου. Απλοί άνθρωποι αποδοκίμασαν ακόμα και τους παρευρισκόμενους βουλευτές, όπως τον Δρούτσα και τον Πεταλωτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες αγανακτισμένοι πολίτες προπηλάκισαν τον Μιλτιάδη Παπαιωάννου..”ουστ Κολαούζο, φύγε από δω..” του φώναζαν. Ο κ . Παπαιωάννου έκανε το λάθος να απομακρυνθεί από τις δυνάμεις ασφαλείας

Από άλλη πηγή το blog olympia πληροφορηθήκαμε ότι ο πρωθυπουργός άλλαξε το πρόγραμμά του και μετέβη με ελικόπτερο Σινούκ γιατί οι δρόμοι ήταν αποκλεισμένοι από αγανακτησμένους πολίτες.

Εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Καλαβρύτων, το οποίο γίνεται Κέντρο Υγείας, είχαν αναρτήσει πανό και μαύρες σημαίες έξω απ’ το κτίριο του Νοσοκομείου. Παράλληλα, στην πλατεία των Καλαβρύτων περίπου 60 άνθρωποι είχαν μαζευτεί για να διαμαρτυρηθούν στα πλαίσια της πανευρωπαϊκής κινητοποίησης που γίνεται σήμερα.

Οι αποδοκιμασίες κατά του πρωθυπουργού της χώρας πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της επίσκεψης του Γ. Παπανδρέου και του Καναδού πρωθυπουργού, Στήβεν Χαρπερ, στα Καλάβρυτα.

Πηγή : newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: