Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Το «σύνδρομο της Κίνας» συμβαίνει τώρα στην Ιαπωνία;

Το «σύνδρομο της Κίνας» είναι μια υποθετική αλλά εφιαλτική υπόθεση όπου ο λιωμένος πυρήνας ενός πυρηνικού αντιδραστήρα ξεφεύγει από κάθε έλεγχο και έχοντας χαθεί κάθε δυνατότητα μιας ελεγχόμενης πυρηνικής αντίδρασης αυτός ουσιαστικά εισχωρεί στο έδαφος μολύνοντας τα πάντα στο πέρασμά του.

Αν και ο πυρήνας του αντιδραστήρα στη Fukushima δεν πρόκειται να συνεχίσει την πορεία του μέχρι την Κίνα εντούτοις οι ειδικοί φοβούνται ότι ήδη έχει εισχωρήσει στο υπέδαφος προκαλώντας τεράστια επίπεδα μόλυνσης τόσο στον υδροφόρο ορίζοντα όσο και στο υπέδαφος που φιλοξενούνται καλλιέργειες περιμετρικά του εργοστασίου.

Όταν την περασμένη εβδομάδα η διαχειρίστρια εταιρεία του πυρηνικού εργοστασίου στη Fukushima έστειλε ειδικούς για να ελέγξουν την στάθμη του ύδατος στον αντιδραστήρα Νο 1 έκανε μια ανησυχητική διαπίστωση: Ουσιαστικά όλες οι ράβδοι πυρηνικού καυσίμου ήταν σε κατάσταση τήξης.

Το παραπάνω σημαίνει ότι οι σωλήνες από κράμα ζιρκόνιου όπου μέσα τους περιέχεται το πυρηνικό καύσιμο ουρανίου έχουν λιώσει σε μια μάζα, και είτε βρίhttp://www.blogger.com/img/blank.gifσκονται στο δάπεδο του συγκροτήματος είτε κάτω από αυτό είτε τέλος ακόμη χειρότερα κάτω από το κτίριο που στεγάζει τον αντιδραστήρα.

Αν και οι τεχνικοί της TEPCO έχουν ρίξει στη δεξαμενή που φυλάσσονταν –σύμφωνα με τα νέα δεδομένα- οι ράβδοι του πυρηνικού καυσίμου, χιλιάδες τόνους νερού έτσι ώστε να μειώσουν τη θερμοκρασία, το νερό φαίνεται να διαρρέει πιθανότατα από τις ίδιες ρωγμές όπου διαφεύγει και το πυρηνικό καύσιμο. Επίσημη πάντως ανακοίνωση της TEPCO δεν έχει υπάρξει αναφορικά με την κατάσταση στον αντιδραστήρα 1 με αποτέλεσμα η φημολογία να διογκώνεται καθημερινά.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Σημ.axinosp:Η αλητεία της TEPCO συνεχίζεται, κανείς βέβαια δεν θα τους δικάσει για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: