Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Μας υποτίμησαν και το πληρώνουν ακριβά.




"Υπέρ μιας μετάβασης της Αιγύπτου προς τη δημοκρατία χωρίς βία, τάχθηκε ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο βρετανικό ραδιοφωνικό δίκτυο BBC4.

«Η βία που βλέπουμε τις τελευταίες ημέρες πρέπει να σταματήσει και η μετάβαση πρέπει να γίνει με τρόπο που να φέρει την πλήρη δημοκρατία και ελευθερία που, ειδικότερα, η νεολαία της Αιγύπτου ζητά» υπογράμμισε ο κ. Παπανδρέου, μιλώντας στην εκπομπή «The Word at One»."

Βήμα
Σημ.axinosp
Μας υποτιμήσατε ότι δεν μπορούμε να σκεφτούμε πολιτικά, να σας κάνουμε να τρέχετε και να μην φτάνετε, νομίζατε ότι αυτό μπορεί να το κάνουν μόνο επαγγελματίες της πολιτικής, εταιρείες συμβούλων με μια σειρά διπλώματα ακριβοπληρωμένων Πανεπιστημίων,
Tην πατήσατε κατοχικά ζώα!!
Δεν μπορείτε να μας χτυπήσετε ούτε να βάλετε έναν φυλακή από μας, που φωνάζουμε 24 ώρες το 24ωρο πάνω στο Σύνταγμα, δεν μπορείτε να μας χτυπήσετε όπως τις άλλες φορές!!
Δεν μπορείς να υπερασπίζεσαι τους Αιγύπτιους που μέσω του FaceBook κατέβηκαν αγανακτισμένοι, στην πλατεία Ταχρίρ και από την άλλη να βαράς τους Έλληνες που μέσω FaceBook πάλι. κατέβηκαν στο Σύνταγμα.
Δεν είναι Κερατέα να το κρύψεις από το κόσμο, που και εκεί πήρατε τα αρχίδια μου!!
Οι σύμβουλοί σου κύριε Παπανδρέου μας υποτίμησαν, τζάμπα τους πληρώνεις, τους πραγματικούς κοπρίτες, ντόπιους και ξένους!!
Που να καταλάβετε ζωντόβολα, ότι αφήνοντας μια μικρή ομάδα ακτιβιστών για τους 300Ellines.org αναφέρομαι, που προέρχονταν, από διάφορους πολιτικούς χώρους (δεξιούς, κεντρώους, αριστερούς, αντιεξουσιαστές), να πάνε και να κατασκηνώσουν στο Σύνταγμα, κάτω από την μύτη σας, το Ελληνικό Κοινοβούλιο, και να πείτε άστους δεν είναι πρόβλημα.
Άσε που εκείνη την ώρα κατά τις 10 το πρωί της Κυριακής , μας βλέπουν και οι Τουρίστες με τα πούλμαν και αντί να τραβάνε φωτογραφίες τους τσολιάδες, φωτογράφιζαν τα ΜΑΤ να δέρνουν κάποιους "γραφικούς", ειρηνικούς διαδηλωτές που ζητάνε δημοψήφισμα για το μνημόνιο, μέχρι να φτάσουν το εκατομμύριο υπογραφές αυτοί οι 10-20 που είναι μαζεμένοι θα περιμένουν και τα τρισέγγονα τους!!
Την πρώτη μέρα είμασταν καμιά εικοσαριά, κανένα πρόβλημα για την εξουσία!
Την δεύτερη μέρα καμία πενηνταριά, κανένα πρόβλημα πάλι !
Την τρίτη μέρα έκαναν το τελικό τους λάθος, δεν υπολόγισαν τους μπλόγκερς που όλοι σχεδόν έχουν Φατσοβιβλίο!!
Ξαφνικά ένας μπλόγκερ έβγαλε την βρώμα ότι οι αγανακτισμένοι της Ισπανίας μας προσέβαλλαν ότι κοιμόμαστε, την πήραν την είδηση μερικά δημοσιογραφικά πόρταλς και την επόμενη στιγμή όλες οι ηλεκτρονικές εφημερίδες επαναλαμβάναμε την είδηση χαιρέκακα και απαξιωτικά για τους Έλληνες!!
Αμέσως διαδόθηκε στο Facebook, εμφανίστηκε ένας δεκαενιάχρονος κάνοντας ένα γκρούπ, "Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα" και την συνέχεια την ξέρετε!!
Ζήσαμε εμείς καλά και εσείς σε λίγο παίρνετε το Πούλο!!
Υ.Γ. Σας είχαμε πει το σχέδιο μας αλλά σαν ζώα που είσαστε δεν το πήρατε χαμπάρι !!
Υ.Γ.2 Προς αριστερά κομματόσκυλα, ή παρούσα ανάρτηση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σεμινάρια στην Θεματική ενότητα "έτσι κάνουν εξεγέρσεις "
Αθήνα 30 Μάη
Axinosp ένας από τους 300Ellhnes.org

Δεν υπάρχουν σχόλια: