Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Διαδηλώσεις σε όλη την Τουρκία κατά της λογοκρισίας στο ίντερνετ


Μαζική αναμένεται η αντίδραση του τουρκικού λαού, στο νέο διαδικτυακό καθεστώς λογοκρισίας που πρόκειται να επιβάλει η τουρκική κυβέρνηση. Ταυτόχρονες διαδηλώσεις έχουν οργανωθεί σε όλη τη χώρα, για την Κυριακή 15η Μαΐου στις 2 το μεσημέρι, με αίτημα την άμεση απόσυρση του νομοσχεδίου, το οποίο προβλέπει αυστηρό φιλτράρισμα των ιστοσελίδων.

Παράλληλα, Τούρκοι ομογενείς αναμένεται να πραγματοποιήσουν συγκεντρώσεις σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, ενώ σχεδιάζουν να φέρουν το θέμα και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Οι υπέρμαχοι της ελευθερίας στο διαδίκτυο, κάνουν λόγο για ένα λογισμικό λογοκρισίας που δε διαφέρει και πολύ από αυτό της Κίνας.
TVX

Σημ.axinosp: Η Τουρκία του Ερντογάν ετοιμάζεται να βγάλει ακόμα ένα Άσσο από το μανίκι της και θέλει να γίνει όσο πιο διακριτικά γίνεται όχι όπως διέρρευσε παλαιότερα με το σχέδιο "Βαριοπούλα", σύμμαχος σε αυτή την προσπάθεια το νέο της Αφεντικό η Κίνα που έχει εμπειρία στη λογοκρισία, την καταπίεση και την καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Όσο το ΝΑΤΟ χτυπάει τον Καντάφι και τα αεροδρόμια της Ελλάδας είναι γεμάτα από πολεμικά αεροσκάφη, η επίθεση καθυστερεί.
Όταν τα σκυλιά του ΝΑΤΟ διαλέγουν στόχο σαν αγέλη με τωρινό θύμα τους την Λιβύη, η Τουρκία θα το βουλώνει.
Η ανοιχτή υποστήριξη του Ερντογάν στο Καντάφι, στοίχισε με αρκετά απειλητικά γρυλίσματα από μεριάς Ατλαντικής Συμμαχίας
Η κατοχική κυβέρνηση του ΓΑΠ κρατιέται έτσι στην εξουσία νεκροζώντανη γιατί έτσι την θέλουν τα αφεντικά της, με το φόβο του χρέους και της Τουρκίας !! Είναι δε αρκούντως φιλική και δουλοπρεπής στην πρώην Οθωμανική Αυτοκρατορία, σε τέτοιο σημείο ξεφτίλας που δεν έχει φτάσει ποτέ Ελληνική κυβέρνηση.

Οι 147 τόνοι χρυσού της Κρατικής Τράπεζας της Λιβύης είναι μεγάλος πειρασμός για το στρατιωτικό και πολιτικό κατεστημένο της Αμερικής και της αγγλοσαξονικής Ευρώπης , μετά την λεηλασία του ΙΡΑΚ .
Ήδη οι αντικαθεστωτικοί που έχουν κατηγορηθεί ακόμα και για συμμετοχή στην Αλ-Κάιντα, εκτός από πράκτορες των Αμερικάνων και των Ευρωπαίων, δημιούργησαν Ιδιωτική Κεντρική Τράπεζα, για να δημιουργήσει χρέος στην έως πρότινος πλεονασματική χρηματικά πλούσια Λιβύη. Οι αντικαθεστωτικοί πουλάνε πετρέλαιο και ο Μουαμάρ χρυσάφι!! Του κλείσανε έτσι και αλλιώς τους λογαριασμούς σε μετρητά σε όλες τις Ευρωπαϊκές και Αμερικάνικες Τράπεζες

Μόλις παραδόθηκε η Αίγυπτος στο ΔΝΤ, γρήγορα στήστε τα δόκανα, Τραπεζικά εργαλεία, των κερδοσκόπων σαν του Σόρος, γιούργια στα θησαυροφυλάκια των Αιγυπτίων!!

Το μεγάλο αφεντικό θέλει χρυσό, όσο πιο πολύ καθυστερείτε, οι τόκοι ανεβαίνουν σε χρυσό πάντα!! Γιαυτό τρέχουν οι Αγγλοσάξονες σε όλο τον πλανήτη για να βρουν πόρους για να ταΐσουν το θηρίο του χρέους, με τα χαρακτηριστικά του Κινέζικου Δράκοντα!!
Τα ομόλογα στους Κινέζους πληρώνονται με χρυσό, όχι σαν τον ψεύτικο που κυκλοφορεί σε πλάκες βολφραμίου, αλλά σε αληθινό!!

Ο Ερντογάν πιστός στα κελεύσματα των μουλάδων και του Νταβούτογλου προσπαθεί να κοιτάξει προς την Δύση, μπας και αρπάξει κανένα κομμάτι από την πίτα της συμμορίας του ΝΑΤΟ, αλλά κάθε φορά που γίνεται, η σφαλιάρα είναι άμεση και ξαναγυρίζει στα προκαθορισμένα καθήκοντα δηλαδή να γαβγίζει Ανατολικά, σαν πιστό σκυλάκι του ΝΑΤΟ όπως ήταν οι Κεμαλιστές, η επίθεση με σφαίρες στην αυτοκινητοπομπή του, στην Κασταμονή, το υπενθύμισε !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: