Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Κάτι γενιέται στο Σύνταγμα !!



Με επιτυχία συνεχίζεται μέχρι την ώρα αυτή,η συλλογή υπογραφών στο Σύνταγμα για να γίνει Δημοψήφισμα ενάντια στο Μνημόνιο μια δράση που ξεκίνησε από τους 300ellines.org
Αυτοί που βλέπετε αυτή την ώρα στο Σύνταγμα LIVE μέχρι το πρωί δεν γνώριζε ο ένας τον άλλο μόλις πήραν την προκήρυξη των 300 Ελλήνων απλά έμειναν εκεί, έβαλαν ένα αυτοκόλλητο στο μπλουζάκι τους και άρχισαν να προπαγανδίζουν έτσι απλά, το δημοψήφισμα για το Μνημόνιο!!!!!!!!!!
Πότε στην ζωή μου δεν το έχω ξαναδεί αυτό το πράγμα!!
Αυτή την ομάδα των 300Ελλήνων θα την ζήλευαν όλα τα κόμματα!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

geia sou patrioti
a)
From HEIL GAP
(δια την μετάφραση από ¡Democracia Real YA! )
http://democraciarealya.es/?page_id=814 )

Η Διακήρυξη του Ισπανικού Μάη του 2011

φωτογραφία από το διαδίκτυο
http://2.bp.blogspot.com/-oIaB8Tbqh8s/TdO8BVKIUZI/AAAAAAAAZjo/GCOJs4akf8k/s1600/d.real+ya.jpg


Είμαστε απλοί άνθρωποι.
Είμαστε σαν εσάς: τους καθημερινούς ανθρώπους, που σηκώνονται κάθε πρωί για να σπουδάσουμε, να εργαστούμε ή να βρούμε δουλειά, άνθρωποι που έχουμε οικογένεια και φίλους.
Οι άνθρωποι, που κάθε ημέρα δουλεύουμε σκληρά για να παράσχουμε ένα καλύτερο μέλλον στους γύρω μας.
Μερικοί από μας τους θεωρούμε εαυτούς μας προοδευτικούς, άλλοι συντηρητικούς.
Μερικοί από εμάς πιστεύουμε στο Θεό, μερικοί όχι.
Μερικοί από εμάς έχουν σαφώς καθορισμένες ιδεολογίες, άλλοι είναι απολιτικοί, αλλά είμαστε όλοι ανήσυχοι και θυμωμένοι για τις πολιτικές, οικονομικές και κοινωνικές προοπτικές που βλέπουμε γύρω μας: τη διαφθορά μεταξύ πολιτικών, επιχειρηματιών, τραπεζιτών, αφήνοντας μας αβοήθητους, και διχως φωνή.

Αυτή η κατάσταση έχει εξελιχτεί έτσι ώστε να αποκαλείται , η «ομαλότητα», μια καθημερινή ταλαιπωρία, χωρίς ελπίδα.
Αλλά αν ενώσουμε τις δυνάμεις μας, θα μπορέσουμε να την αλλάξουμε.
Ήρθε η ώρα να αλλάξουμε τα πράγματα, ο χρόνος για την από κοινού οικοδόμηση μιας καλύτερης κοινωνίας
Ως εκ τούτου, υποστηρίζουμε σθεναρά ότι:
• Οι προτεραιότητες για κάθε προηγμένη κοινωνία πρέπει να είναι η ισότητα, η πρόοδος, η αλληλεγγύη, η ελευθερία του πολιτισμού, δια την βιωσιμότητα την ανάπτυξη, την ευημερία και την ευτυχία των ανθρώπων.
• Αυτά είναι αναφαίρετες αλήθειες που πρέπει να τηρούνται στην κοινωνία μας: το δικαίωμα στη στέγαση, την απασχόληση, τον πολιτισμό, την υγεία, την εκπαίδευση, την πολιτική συμμετοχή, την ελεύθερη προσωπική ανάπτυξη, καθώς και τα δικαιώματα των καταναλωτών για μια υγιή και ευτυχισμένη ζωή.
• Η τρέχουσα κατάσταση της κυβέρνησης και του οικονομικού μας συστήματος, δεν φροντίζουν δια αυτά τα δικαιώματα, και με πολλούς τρόπους αποτελεί ένα εμπόδιο για την πρόοδο της ανθρωπότητας.
• Η δημοκρατία ανήκει στο λαό (δήμος άτομα =, κράτος = κυβέρνηση) (demos = people, krátos = government) το οποίο σημαίνει ότι η κυβέρνηση ασκείται από όλους μας.
• Ωστόσο, στην Ισπανία, οι περισσότεροι από την καθεστηκυία πολιτική τάξη ούτε καν μπαίνουν στον κόπο να μας ακούσουν .
• Οι πολιτικοί θα πρέπει να μεταφέρουν τη φωνή μας στα θεσμικά όργανα, διευκολύνοντας την πολιτική συμμετοχή των πολιτών μέσω της άμεσων διαύλων που θα προσφέρουν το μεγαλύτερο όφελος για την ευρύτερη κοινωνία, και ΟΧΙ να πλουτίζουν και να ευημερούν εις βάρος μας, μεριμνώντας μόνο για τη δικτατορία των μεγάλων οικονομικών δυνάμεων και για την κατοχή της εξουσίας , μέσω ενός δικομματισμού από τους ακλόνητους κομματικούς οργανισμούς PP & PSOE.

Ανώνυμος είπε...

b)
====== ====== ====== ====== ======
Σημείωση από HEIL GAP
( The Spanish Socialist Workers' Party ) (Spanish: Partido Socialista Obrero Español )
( PP ) : ( The Popular Party ) ( ΛΑΙΚΟ ΚΟΜΜΑ )
Μια ενδεικτική φωτογραφία από το διαδίκτυο
http://www.pacma.es/img/posts/med/201104/P01-24001.jpg
====== ===== ====== ====== ======

• Σφοδρή επιθυμία για την εξουσία και τη συσσώρευση πλούτου, μόνο σε λίγους, Δημιουργούν ανισότητα, την ένταση και την αδικία, η οποία οδηγεί Οι πεπαλαιωμένες και αφύσικη οικονομική καυσίμων μοντέλο της κοινωνικής μηχανής σε έναν αυξανόμενο κύκλο που η ίδια καταναλώνει με τον εμπλουτισμό λίγους και στέλνει στη φτώχεια τα υπόλοιπα. Until the collapse. Μ στη βία, την οποία εμείς απορρίπτουμε.

• Το ξεπερασμένο και αφύσικο οικονομικό μοντέλο που τροφοδοτεί τον κοινωνικό μηχανισμό σε έναν αυξανόμενο στροβίλισμα που ΑΥΤΟ- ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΤΑΙ μέσα από τον πλουτισμού των ολίγων και στέλνοντας στη φτώχεια τους υπολοίπους .
• Μέχρι την κατάρρευση.
• Η θέληση και το σκοπός του ισχύοντος συστήματος είναι η συσσώρευση του χρήματος όχι την επάρκεια και την ευημερία της κοινωνίας.
• Σπατάλη πόρων, την καταστροφή του πλανήτη, δημιουργώντας ανεργία και δυστυχισμένους καταναλωτές.
• Οι πολίτες είναι τα γρανάζια μιας μηχανής σχεδιαστεί για να εμπλουτίσει μια μειοψηφία η οποία δεν αφορά τις ανάγκες μας.
• Είμαστε ανώνυμα, αλλά χωρίς εμας τίποτε από αυτά δεν θα υπήρχε, γιατί εμείς κινούμε στον κόσμο.
• If as a society we learn to not trust our future to an abstract economy, which never returns benefits for the most, we can eliminate the abuse that we are all suffering.
• Αν ως κοινωνία έχουμε μάθει να μην εμπιστευόμαστε το μέλλον μας σε μια αφηρημένη οικονομία, από την οποία οι περισσότεροι δεν είδαμε όφελος, ΜΠΟΡΟΥΜΕ να εξαλείψουμε τις καταχρήσεις από τα οποίες ΟΛΟΙ υποφέρουν.
• Χρειαζόμαστε μία ΗΘΙΚΗ επανάσταση. .
• ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ .
• Είμαστε άνθρωποι, ΟΧΙ προϊόντα.
• Δεν είμαι ένα προϊόν εξ αυτών που διατίθενται προς αγορά .
• Για όλα τα παραπάνω, είμαι εξοργισμένος.
Νομίζω ότι μπορώ να το αλλάξω
• Νομίζω ότι μπορώ να βοηθήσω.
• Γνωρίζω ότι μαζί μπορούμε ,
• Γνωρίζω ότι μπορώ να βοηθήσω.
• Ξέρω ότι μαζί μπορούμε.

= = = = = = = =
Υ.Γ. από τον HEIL GAP (or mind the GAP)
ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΦΕΡΑ , ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ , ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ .
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ , ΕΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ , ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΒΑΘΥΤΕΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟ ΠΛΕΟΝ ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΜΑΗ
HEIL GAP ( or mind the GAP)

Μια ακομη φωτογραφία από το διαδίκτυο
http://www.boingboing.net/2011/05/17/300559476.jpg