Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Σε πανεθνική προσπάθεια καλεί ο Κ. Παπούλιας

Σε πανεθνική προσπάθεια κάλεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατά τη συνάντησή του με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος.

Με αφορμή το επίμαχο δημοσίευμα του Spiegel και το γενικότερο κλίμα που διαμορφώνεται ο κ. Παπούλιας έκανε λόγο για ανελέητες -και πολλές φορές κατασκευασμένες- επιθέσεις σε βάρος της χώρας.

Από την πλευρά του ο κ. Προβόπουλος συνέστησε στους πολίτες ψυχραιμία και σύνεση, κάνοντας λόγο για «πονηρούς καιρούς».
http://www.blogger.com/img/blank.gif
Ο διοικητής της ΤτΕ τόνισε την ανάγκη να πετύχουμε στο ακέραιο τους στόχους του προγράμματος και να κερδίσουμε την εκτίμηση και τον σεβασμό της διεθνούς κοινότητας, προκειμένου να διακόψει η χώρα την επικίνδυνη φημολογία περί αναδιάρθρωσης και επιμήκυνσης του χρέους.

Αναφερόμενος στο πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων, ο κ. Προβόπουλος σημείωσε ότι αποτελεί ευκαιρία να κινηθεί η κυβέρνηση με τόλμη, και αποφασιστικότητα για να καλύψει στο συντομότερο δυνατό χρόνο τις αποκλίσεις και τις καθυστερήσεις, που όπως είπε, «πράγματι υπήρξαν και δίνουν λαβή για αρνητικούς σχολιασμούς διεθνώς».

Skai.gr
Σημ.axinosp:Θέλω να σας δω να τρέχετε για να γλυτώσετε και τι στο κόσμο, ρε κερατάδες !!

1 σχόλιο:

ανυπόμονος είπε...

Στη φωτογραφία, αριστερά ο ανώτερος και δεξιά ο κατώτερος, ιεραρχικά, της παρέας τους.