Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

H Ευρώπη γέμισε "Αγανακτισμένους"!

Πάνω από 30.000 «Αγανακτισμένοι» είναι αυτή τη στιγμή μαζεμένοι στην πλατεία Συντάγματος, πιστοί στο καθιερωμένο τους ραντεβού με τους υπόλοιπους Ευρωπαίους, που σπεύδουν και εκείνοι να διαμαρτυρηθούν στις κεντρικές πλατείες των δικών τους πόλεων!

Αθήνα, Παρίσι, Βερολίνο, Βελιγράδι , Λονδίνο, Κοπεγχάγη, Στοκχόλμη, Σόφια, Άμστερνταμ, Όσλο, Βρυξέλλες, Βιέννη, Δουβλίνο, Εδιμβούργο, Ελσίνκι, Ρώμη, Ρέικιαβικ, Στρασβούργο, Δρέσδη,Μπολόνια, Σεβίλλη… είναι μόνο μερικές από τις πόλεις, όπου οι «Αγανακτισμένοι» κάτοικοι έχουν βγει στους δρόμους…

Ειρηνικά και -κυρίως- εκτός κομμάτων όλοι οι Ευρωπαίοι, ανεξαρτήτως ηλικίας και κοινωνικής τάξης, βγήκαν και σήμερα στις πλατείες για να εκφράσουν, όλοι μαζί, με το δικό τους τρόπο τη λύπη και τη δυσαρέσκειά τους για όσα συμβαίνουν!

«Λαοί της Ευρώπης ξυπνήστε. Ας φτιάξουμε μια καλύτερη ζωή, ας μιλήσουμε, ας συναντηθούμε, ας αλλάξουμε τα πάντα. Όλοι μαζί, ενωμένοι», αναφέρουν οι διοργανωτές της «Ευρωπαϊκής Επανάστασης», όπως έχει χαρακτηρισθεί η σημερινή κινητοποίηση της 29ης Μαΐου .

Πρώτο θέμα
Σημ.axinosp:Η αλλαγή άρχισε, ο Μάης του 68, είναι ένα τίποτα μπροστά σε αυτό που βλέπετε, να έρχεται, κουφάλες Τραπεζίτες και πολιτικοί!!
Η Μάσκα του Γκάϊ Φόξ στην φωτογραφία από το έργο V for Venteta, σας χαμογελάει, κρατάει την "βόμβα" του πριν μπει στα κοινοβούλια της Ευρώπης «Λαοί της Ευρώπης ξυπνήστε. Ας φτιάξουμε μια καλύτερη ζωή, ας μιλήσουμε, ας συναντηθούμε, ας αλλάξουμε τα πάντα. Όλοι μαζί, ενωμένοι», μπουμ η κομματοκρατία σε όλη την Ευρώπη, πνέει τα λοίσθια, ας πρόσεχε να είχε!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: