Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Συνελήφθη ο Ντομινίκ Στρος Καν για σεξουαλική επίθεση



Παγκόσμιο σοκ έχει προκαλέσει η σύλληψη του επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ντομινίκ Στρος Καν στη Νέα Υόρκη, με την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης σε καμαριέρα ξενοδοχείου στο Μανχάταν.

Ο Ντομινίκ Στρος Καν συνελήφθη από τους Αμερικανούς αστυνομικούς στο αεροδρόμιο –λίγο πριν αναχωρήσει για το Παρίσι- την ώρα που έβαζε κωλοδάχτυλο σε μια αεροσυνοδό.

Σύμφωνα με την Αμερικανίδα καμαριέρα, ο Ντομινίκ Στρος Καν βγήκε γυμνός από το μπάνιο, την πέταξε στο κρεβάτι και της τον έχωσε στο στόμα.

Αρχικά, τα αμερικανικά ΜΜΕ προκάλεσαν σύγχυση στην παγκόσμια κοινή γνώμη αφού έκαναν λόγο για σοδομισμό και όχι για πεολειξία – οι Αμερικανοί μπερδεύουν το κωλομπαριλίκι με το τσιμπούκι επειδή το στόμα τους μοιάζει με τον κώλο τους.

Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν την στολή της καμαριέρας, με την ελπίδα να ανακαλύψουν ίχνη από το σπέρμα του Ντομινίκ Στρος Καν, αλλά υπάρχουν φόβοι πως η καμαριέρα τα κατάπιε.

Γάλλοι πολιτικοί αναλυτές αναφέρουν πως η κίνηση του Ντομινίκ Στρος Καν να εξαναγκάσει μια Αμερικάνα να του πάρει τσιμπούκι ήταν πολύ έξυπνη, αφού οι Γάλλοι ψηφοφόροι θα ενθουσιαστούν και ο κ. Στρος Καν θα κερδίσει τις επόμενες γαλλικές προεδρικές εκλογές με περίπατο.

Σύμφωνα με τον γνωστό πολιτικό αναλυτή Υβ Σαιν Κουστώ, για να ξεπεράσει τώρα ο Νικολά Σαρκοζί τον Ντομινίκ Στρος Καν, θα πρέπει να του κάνει τσιμπούκι η Χίλαρι Κλίντον, ενώ, ίσως χρειαστεί να ξεκωλιάσει και την Άνγκελα Μέρκελ.

Πρόσφατα, ο Ντομινίκ Στρος Καν προκάλεσε μεγάλο θόρυβο στη Γαλλία επειδή εμφανίστηκαν φωτογραφίες που τον παρουσίαζαν να μπαίνει σε μια Πόρσε, αλλά τώρα ακούγονται φωνές που υποστηρίζουν πως ο κ. Στρος Καν δεν έκανε μόνο βόλτα με την Πόρσε αλλά την πήδησε κιόλας. Από την εξάτμιση.

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η σύλληψη του Ντομινίκ Στρος Καν και στους ομόθρησκούς του, οι οποίοι τον κατηγορούν επειδή το Σάββατο είναι ιερή μέρα για τους Εβραίους και απαγορεύονται τα τσιμπούκια.

Ο κ. Στρος Καν δικαιολογήθηκε στον εβραϊκό κόσμο, υποστηρίζοντας πως γύρω-γύρω ήταν Σάββατο και εκεί που του έπαιρνε πίπα η καμαριέρα ήταν Κυριακή (σ.σ. ευχαριστώ τους φίλους Basilis_87 & mahas0 από το twitter για το σχόλιο από το γνωστό ανέκδοτο).

Η είδηση της σύλληψης του Ντομινίκ Στρος Καν για σεξουαλική επίθεση σε καμαριέρα έχει προβληματίσει πολύ και τους Έλληνες, οι οποίοι συνειδητοποίησαν πως σε άλλες χώρες υπάρχουν και πολιτικοί που γαμάνε.

Ο Γιώργος Παπανδρέου έχει γυρίσει τα ξενοδοχεία όλου του πλανήτη τον τελευταίο ενάμισι χρόνο αλλά δεν του πέρασε από το μυαλό να κουτουπώσει καμιά καμαριέρα μπας και ξελαμπικάρει.

Ο Γιώργος Παπανδρέου –μόλις μπαίνει η καμαριέρα στο δωμάτιό του- της αρπάζει τη μάπα από τα χέρια και την παρακαλάει να τον αφήσει να κάνει αυτός φασίνα.

Για σήμερα είναι προγραμματισμένη η συνάντηση του Ντομινίκ Στρος Καν με την Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ –με θέμα το ελληνικό χρέος-, αν και κανείς δεν ξέρει αν θα πραγματοποιηθεί. Πάντως, η κυρία Μέρκελ έχει πλυθεί παντού και τον περιμένει.
Πιτσιρίκος

Δεν υπάρχουν σχόλια: