Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

ΣΕΒ: Δημοψήφισμα για να σωθεί η χώρα

Τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος ώστε να αποφανθεί ο λαός για την πορεία που θα ακολουθήσει η χώρα ζητά ο πρόεδρος του ΣΕΒ, κ. Δ. Δασκαλόπουλος, θεωρώντας ότι οι προσπάθειες συναίνεσης είναι "καμένο χαρτί".

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, εφόσον το πολιτικό σύστημα δεν μπορεί να δώσει διέξοδο, είναι αναγκαία η προσφυγή στον λαϊκό παράγοντα. Για να επαναπρογραμματιστεί και να προχωρήσει η αναγκαία αλλαγή. Ο λόγος πρέπει τώρα να δοθεί στον ίδιο τον λαό.

Ωστόσο, δηλώνει αντίθετος στην προσφυγή στις κάλπες. Όπως έχουν τα πράγματα, συμπληρώνει, το μόνο βέβαιο είναι ότι οι εκλογές θα αποτυπώσουν το διαφαινόμενο αδιέξοδο του κομματικού συστήματος, αντί να δώσουν διέξοδο στην κοινωνία. Θα επιτείνουν την κομματική διχόνοια και τη σύγχυση των πολιτών. Το προδιαγραφόμενο αποτέλεσμά τους δεν θα είναι ούτε ξεκάθαρο ούτε πολιτικά βιώσιμο.

Απομένει μόνο μία πολιτικά υγιής και εθνικά αξιοπρεπής λύση: Να κληθεί ο λαός ν’ αποφανθεί άμεσα για την ακολουθητέα εθνική πορεία - μέσα από ένα δημοψήφισμα. Ένα δημοψήφισμα που θα θέσει την κοινωνία μας μπροστά στο μοναδικό πλέον, σήμερα, βαθύτερο εθνικό μας διακύβευμα:

ΠΡΟΧΩΡΟΥΜΕ στον δρόμο που επιβάλλει η ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας, με τους όρους και με τις θυσίες που απαιτεί η παραμονή μας στην ευρωζώνη; Είμαστε διατεθειμένοι να καταβάλουμε το κόστος των αλλαγών που απαιτούνται για να μην κατέβουμε από το τρένο της Ευρώπης;
Euro2Day
Σημ.axinosp:Τι κόστος αλλαγών πλήρωσες εσύ Δασκαλόπουλε που πήρες τα λεφτά σου όταν πούλησες την ΔΕΛΤΑ στο Βγενόπουλο και τα έβγαλες στο εξωτερικό ;;
Ρε προλαβαίνετε να φύγετε πριν είναι αργά για σας παλιολαμόγια !!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κι εμείς δημοψήφισμα θέλουμε. Άρχισαν τις μπλόφες οι εξουσιαστές μας. Και δραχμή θέλουμε, τη πορεία που θα έχουν τα πράγματα εντός ευρώ και την είδαμε και μπορούμε να τη προβλέψουμε : φτώχεια.

Ανώνυμος είπε...

τι να μας πει αυτη η τεμπελολινατσα ο γιαουρτας....
δε παει να κουρευτει...