Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

“Βάστα τοίχο, θα σμπρώξω γερά!”

Σας άρεσαν τα νέα μέτρα; Σαφώς και σας άρεσαν. Πιθανόν θέλετε κι άλλα, γι αυτό κάθεστε ήσυχα να σας τα φερμάρουν, με αποτέλεσμα οι εξεγερμένοι Ισπανοί να φωνάζουν στους δρόμους το σύνθημα “σσσσσ…ησυχία μην ξυπνήσουμε τους Έλληνες”.

Συνεχίστε έτσι, ώστε να παιχτεί το σήριαλ του Μνημονίου μέχρι τη φυσική του κατάληξη. Η οποία αν νομίζετε ότι είναι άλλη από τάνκς στους δρόμους μέχρι να πουληθεί κοψοχρονιά στα κοράκια ό,τι δεν είναι βιδωμένο στο πάτωμα, τότε ζείτε στον πλανήτη χρυσόψαρο-τον χαρούμενο αυτό πλανήτη όπου κάθε φορά που το IMF κάνει αυτό που ….εμ…πάντα και παντού κάνει το IMF, είμαστε πάντα έκπληκτοι στην εξέλιξη ενός σεναρίου που δεν αλλάζει ούτε μία ατάκα.

Στον πλανήτη όπου υπάρχουν ακόμα αφελείς; βαλτοί; που επιχειρηματολογούν ότι η απουσία του Στρος-Καν απ’ το τιμόνι του ΔΝΤ είναι “αρνητική για τους έλληνες”, γιατί αυτός ήταν πιό “φιλικός προς την Ελλάδα”-(γουστάρετε φιλία; τη νιώθετε; όταν φτάσει στο 50% η ανεργία και στο 90% ο ΦΠΑ για πολυτέλειες όπως γάλα και ψωμί, θα είναι ακόμα πιό στενή η φιλία). Στον πλανήτη όπου ο σοσιαληστής της σουίτας των 3000 ευρώ τη βραδιά μπορεί να σου υπαγορεύει “κόψιμο λίπους και απολύσεις”. Όπου ο υπέρμαχος του “λιγότερου και λιγότερο σπάταλου κράτους” των 400.ο00 ευρώ μισθού το χρόνο μπορεί να σου λέει με το sugar daddy ύφος του απ΄τη Βουλή Σου που Του Ανήκει “να τον ακούτε το γιατρό και να το παίρνετε το φάρμακό σας χωρίς γκρίνιες”.

Ανοίξτε το στόμα λοιπόν και καταπιείτε, αφού δεν το ανοίγετε για να φωνάξετε.

Εκτός Καρέ

Δεν υπάρχουν σχόλια: