Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Κινέζικος & Πακιστανικός στρατός λαμβάνουν θέση κατά μήκος των συνόρων Ινδίας – Πακιστάν η Ινδία σε συναγερμό!!


Είναι αναμφισβήτητη η απόδειξη της κινεζικής συμμετοχής στο Πακιστάν για να κατασκοπεύουν την Ινδία. Ένας κορυφαίος Στρατηγός του Ινδικού στρατού το πιστεύει και οι ένοπλες δυνάμεις έχουν αποδείξεις της παρουσίας των Κινεζικών στρατευμάτων κατά μήκος της Γραμμής Ελέγχου (LoC) μεταξύ Ινδίας και Πακιστάν.
thealphanews
Σημ.axinosp:Από τις 10 Απριλίου έχει επιβεβαιωθεί από τις Αμερικάνικες υπηρεσίες, η παρουσία Κινεζικού στρατού στα σύνορα με το Πακιστάν, σύμφωνα με τους Τimes of Ιndia, το Κινέζικο υπουργείο Εξωτερικών χαρακτήρισε τις αποκαλύψεις αυτές σαν αβάσιμες και γελοίες, αλλά όπως ξέρετε όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά!!
Το Πακιστάν ψάχνει για εξιλέωση στα μάτια του κόσμου μετά το ντρόπιασμα που υπέστη με την δολοφονία του Μπιν Λάντεν, αν πραγματικά συνέβη, από τις Αμερικάνικες Ειδικές Δυνάμεις.
Το καινούργιο στην διαχρονική κόντρα μεταξύ Ινδίας και Πακιστάν για το Κασμίρ είναι η εμφάνιση του Κινέζικου Δράκοντα με την μορφή στρατιωτικών δυνάμεων στην παραμεθόριο αυτή περιοχή!!
Νέο μέτωπο ετοιμάζεται να ξεκινήσει στα Ινδο-Πακιστανικά σύνορα, μετά το ξέσπασμα του Τρίτου Παγκόσμιου Πολέμου με τους Βομβαρδισμούς της Λιβύης εναντίον του Καντάφι!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: