Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2008

Κουκουλοφόροι Χημείου 85

Ομάδες «πραιτόρων», με «φόρμες» και «κράνη» (χρώματος μαύρου κατά προτίμηση...) και με εντολή να εισβάλλουν στις κινητοποιήσεις με στόχο τη σύλληψη των διαδηλωτών. Ασφαλίτες με πολιτικά, χωρίς διακριτικά της Αστυνομίας, με ειδικές «φόρμες εργασίας», με στόχο να παρεισφρέουν στις πορείες, να χαφιεδίζουν, να φακελώνουν και να συλλαμβάνουν.Ομάδες προβοκατόρων με άνωθεν νομιμοποίηση - δηλαδή, προβοκάτορες κανονικοί - εντεταλμένοι να παίζουν το ίδιο και το ίδιο παιχνίδι κατά του λαϊκού κινήματος, παρέα με τους άλλους κουκουλοφόρους, τους «γνωστούς - αγνώστους» ...συναδέλφους τους, σε αυτή την ατέλειωτη παράσταση για «κλέφτες κι αστυνόμους».*Το φαινόμενο των ασφαλιτών - χαφιέδων - προβοκατόρων - κουκουλοφόρων, αυτό το κατασκεύασμα των φανερών και μυστικών υπηρεσιών, είναι μια μεθοδολογία τόσο παλιά, όσο και η μεθοδολογία της προβοκάτσιας εκ μέρους των κατασταλτικών μηχανισμών.«Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια», που λέει και το τραγούδι. Μεταπολίτευση, «Αλλαγή», «Εκσυγχρονισμός» και τώρα «Επανίδρυση», με τα ίδια «όπλα» προβοκάρουν το λαϊκό κίνημα.Περί τούτου, εκτός από τον κοινού νου, υπάρχουν, άλλωστε, και οι σχετικές φωτογραφίες...Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες, δε, τις οποίες αναδημοσιεύει σήμερα η στήλη, τραβήχτηκαν την ίδια μέρα, στις 18/11/1985. Είναι δύο φωτογραφίες που έχουν τη δική τους ιστορία. Μια ιστορία ...ενδιαφέρουσα και διδακτική.Τα γεγονότα στο Χημείο, το Νοέμβρη του 1985, έχουν τελειώσει. Ο φακός απαθανατίζει μια ομάδα «αναρχικών» που βγαίνει έξω από το κτίριο και συλλαμβάνεται από την Αστυνομία. Προσέξτε το «λεβεντόπαιδο», αριστερά, που εμφανίζεται σαν «αναρχικός». Και τώρα κοιτάξτε την παρακάτω φωτογραφία... Προσέξτε τη: Οι φωτογραφίες αυτές, όπου στη μια το «λεβεντόπαιδο» ήταν «αναρχικός» και στην άλλη ήταν άνδρας των ΜΕΑ, δημοσιεύτηκαν για πρώτη φορά στις 19/11/1985 στην εφημερίδα «Εθνος». Πριν από είκοσι και παραπάνω χρόνια. Τότε ήταν το ΠΑΣΟΚ. Σήμερα είναι η ΝΔ. Σαν να μην άλλαξε τίποτα...
Τα γεγονότα στο Χημείο, το Νοέμβρη του 1985, έχουν τελειώσει. Ο φακός απαθανατίζει μια ομάδα «αναρχικών» που βγαίνει έξω από το κτίριο και συλλαμβάνεται από την Αστυνομία. Προσέξτε το «λεβεντόπαιδο», αριστερά, που εμφανίζεται σαν «αναρχικός». Και ακολούθως κοιτάξτε την παρακάτω φωτογραφία...]

[Κι αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε την ίδια μέρα, λίγες ώρες αργότερα. Ω της εκπλήξεως! Το ίδιο «λεβεντόπαιδο» που στην προηγούμενη φωτογραφία είναι «αναρχικός», σε αυτή τη φωτογραφία είναι άνδρας των ...ΜΕΑ, που μαζί με συναδέλφους του, με πολιτικά και ένστολους, συλλαμβάνει και οδηγεί στην κλούβα άτομο που πριν λίγο ήταν «ομοϊδεάτης» του...]
Νίκος ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ
Πηγή: Εφημερίδα “Ριζοσπάστης”, Φύλλο της Τετάρτης 10 Δεκέμβρη 2008
http://www1.rizospastis.gr/wwwengine/story.do?id=4853346&publDate


Οι περισοτεροι/ες εχετε ακουσει η γνωριζετε για την επεμβαση των ΜΕΑ στο χημειο μετα τη δολοφονια του Μιχαλη Καλτεζα τον Νοεμβρη του 1985.Τοτε εκτος της αγριας καταστολης,την εισβολη των ΜΕΑ με τα αυτοματα ανα χειρας και το δαχτυλο στην σκανδαλη,ειχε αναπαραχθει απο την εφημεριδα "Εθνος" και μια στημενη αθλιοτητα εναντιον γνωστου συντροφου.Προκειται για τον Κωστα Χατζοπουλο (22 ετων τοτε) κιθαριστα της "Γενια του χαους".Ο Κωστας συλληφθεις ο ιδιος απο τους μπατσους απεικονιζοταν να εχει αγκαλια και να μεταφερει μαζι με εναν ακομη συντροφο εναν αλλο συντροφο που ειχε λυποθημισει απο το πολυ ξυλο,ενω στο αλλο ακρο ενας μπατσος κρατουσε το ποδι του παιδιου που ειχε λυποθημισει σερνωντας τους ολους μαζι.Τοτε το πρωτοσελιδο του Εθνους μιλουσε για παρακρατικους και ασφαλιτες ποου ητνα μαζι με τοςυ αναρχικους στο χημειο παραθετωντας σαν αποδειξη την συγκεκριμενη φωτο και δειχνωντας καθαρα τον Κωστα ως ασφαλιτη.Νομιζαμε οτι αυτα ειχαν περασει στη ληθη της εξαπατησης (ο Κωστας ειχε μυνησει τοτε το εθνος).Αμ δε!Σημερα ερχεται ο "Ριζοσπαστης" και δια χειρως Μπογιοπουλου αναπαραγει την αθλιοτητα θελωνατς δε να "αποδειξει" οτι εχει δικιο το ΚΚΕ που μιλα για συνεργασια "κουκουλοφωρων" με ασφαλητες παραθετει ακριβως το ιδιο ψεμα.
Σαν φιλος και συντροφος του Κωστα απο εκεινα τα χρονια παραθετω αντι οποιδηποτε αλλου λογου μια προκυρηξη που ειχε βγει την μεθεπομενη μερα της εισβολης στο χημειο απο την "Αντιεξουσιαστικη επιτροπη αλληλεγγυης και πληροφορησης"Οσο για τον Ριζοσπαστη μποροει επαξια να θεωρηθει ο εφαρμοστης των ιδεων του Γκαιμπελς υπο "αριστερο προσωπειο".Ξεφωνηστε τους οπου μπορειτε,μην αφησετε να στυριξουν τις προβοκατσιες τους εν ελλειψη επιχηρηματων .
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=953302


σημ. axinosp: Καραγκιόζη Μπογιόπουλε με τον Κώστα είμασταν στο ιδιο κελί στην ασφάλεια στην Μεσογείων και για δύο χρόνια τραβιόμασταν στα δικαστήρια μαζί !!

1 σχόλιο:

ATHENA είπε...

ΕΙΝΑΙ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟΣ Ο ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΕΣ ΨΕΥΤΙΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ...