Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2008

Η ομιλία του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μιχ. Καρχιμάκη στη Βουλή


....Πείτε μας για τη συντεχνία του Βατοπεδίου, των «παραπλανηθέντων» Υπουργών, των Υφυπουργών-μεσιτών, αλλά και για την συντεχνιακή προστασία που προσφέρατε στους εμπλεκόμενους σε αυτό το μεγάλο σκάνδαλο αρνούμενοι παρανόμως να κάνετε αυτονόητους οικονομικούς και φορολογικούς ελέγχους με τις Αρχές που εποπτεύει το Υπουργείο Οικονομικών. Να μας πει λοιπόν ο κ. Αλογοσκούφης, που εποπτεύει το ΣΔΟΕ: Ελέγχθηκε φορολογικά το Βατοπέδιο; Ελέγχθηκαν όλοι οι αριθμοί φορολογικού μητρώου της Μονής; Γιατί, κύριοι συνάδελφοι, το Βατοπέδιο δεν έχει τελικά ούτε ένα ούτε δύο ούτε τρία ΑΦΜ. Ας πει λοιπόν, αν τολμά, ο κ. Αλογοσκούφης στους συναδέλφους σας πόσα διαφορετικά βατοπεδινά ΑΦΜ υπάρχουν, άλλα σε φυσικά πρόσωπα και άλλα σε νομικά πρόσωπα. Ακούστε λοιπόν κάτι το οποίο διερευνήσαμε μετά το κλείσιμο των εργασιών της Επιτροπής γιατί εσείς δεν αφήνατε να τα ελέγξουμε. Εβδομήντα εφτά διαφορετικά βατοπεδινά ΑΦΜ εκ των οποίων κάποια είναι εξόχως ύποπτα, κάποια άλλα σχετίζονται με αγοραπωλησίες τεράστιου ύψους, μεγαλύτερου από τα ποσά που έχουν δει μέχρι σήμερα το φως της δημοσιότητας.
Ακούστε: Μαραθευτής ο βατοπεδινός. Μποζιάνος ο βατοπεδινός. Κουτσού ο βατοπεδινός. Στεφάν ο βατοπεδινός. Όλα αυτά τα ΑΦΜ τα κρύψατε. Δεν θέλατε να τα διερευνήσετε, γιατί κρύβονται πολλά πίσω απ’ αυτά.
Γιατί αρνείται λοιπόν εδώ και καιρό να κάνει έλεγχο ο κ. Αλογοσκούφης; .........

Δεν υπάρχουν σχόλια: