Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2008

Ευθύνες στη Χαμάς από τον Αμπάς για το λουτρό αίματος στη Γάζα

......Ο Παλαιστίνιος πρόεδρος επέρριψε την Κυριακή ευθύνες στη Χαμάς για το λουτρό αίματος στη Λωρίδα της Γάζας, λέγοντας ότι το ριζοσπαστικό κίνημα θα μπορούσε να είχε αποτρέψει τη «σφαγή» αν δεν είχε τερματίσει την άτυπη εξάμηνη εκεχειρία που είχε συναφθεί με αιγυπτιακή μεσολάβηση
«Τους μιλήσαμε και τους είπαμε: 'Σας παρακαλούμε, σας ζητάμε να μην παραβιάσετε την εκεχειρία. Αφήστε την να ισχύει και μην την διακόψετε' και έτσι μπορούσαμε να έχουμε αποφύγει ό,τι συνέβη», είπε ο Αμπάς την Κυριακή από το Κάιρο, όπου συναντήθηκε εκτάκτως με τον Αιγύπτιο πρόεδρο Χόσνι Μουμπάρακ.
Ο Αμπάς κάλεσε τη Χαμάς να ανανεώσει την εκεχειρία, υπογραμμίζοντας ότι προτεραιότητα είναι ο τερματισμός της αιματοχυσίας και η αποκατάσταση της ηρεμίας. «Είχαμε προειδοποιήσει γι' αυτό τον μεγάλο κίνδυνο και είχαμε πει ότι πρέπει να απομακρύνουμε όλα τα προσχήματα που χρησιμοποιεί το Ισραήλ» τόνισε.
....Ο Αιγύπτιος ΥΠΕΞ δήλωσε μετά τη συνάντηση με τον Αμπάς ότι η παράταση της εκεχειρίας θα οδηγήσει στο άνοιγμα συνοριακών περασμάτων στην Γάζα. Το Κάιρο άνοιξε την Κυριακή το πέρασμα της Ράφα, όμως κατηγορεί τη Χαμάς ότι δεν επιτρέπει στους τραυματισμένους Παλαιστίνιους να περάσουν στην Αίγυπτο για να νοσηλευτούν.
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=2&artid=4494146

Δεν υπάρχουν σχόλια: