Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2008

Η Καλιφόρνια Θα ξεμείνει από λεφτά το Φεβρουάριο !!

του Guy Adams
εφημερίδα independent
Los Angeles 24-12-2008

Η πολιτεία της Καλιφόρνιας Θα ξεμείνει από λεφτά σε δύο μήνες ,
αναγκάζοντας το κυβερνήτη Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ να διακανονίζει
λογαριασμούς εξόδων και να πληρώνει υπαλλήλους υπογράφοντας
σημειώσεις «Σου χρωστάω «IOU» » αποκάλυψε , ο επικεφαλής του, αξιωματούχος των Οικονομικών .

Ο John Chiang κρατικός ελεγκτής παραδέχτηκε τη δευτέρα μια σπειροειδή (!) κρίση στον προϋπολογισμό , που έχει αφήσει την Καλιφόρνια να ξοδεύει δισεκατομμύρια σε δολάρια , περισσότερα κάθε μήνα ,από αυτά που μπορεί να μαζέψει , βάζοντας φόρους , θα δει τα ταμεία του να στεγνώνουν , χρονικά , στα μέσα του Φλεβάρη .

Αυτή τη στιγμή, η διακυβέρνηση του κ. Σβαρτσενέγκερ ξοδεύει $11 δισεκατομμύρια ετησίως περισσότερο από το συνολικό εισόδημά της.
Η κλίμακα αυξανόμενη τώρα εκθετικά έχει προβλεφθεί ότι Θα φτάσει τα $ 42 δισεκατομμύρια μέχρι το 2010.

Εκτός αν οι φόροι μπορούν να αυξηθούν ή τα εκατομμύρια έξοδα θα χαλιναγωγηθούν των δημοσίων υπαλλήλων και των ιδιωτικών αναδόχων-εργολάβων αντιμετωπίζοντας την πληρωμή του μισθού τους
με "καταχωρημένα εντάλματα," ενός κομματιού χαρτί που ο κυβερνήτης θα υποσχεθεί να ανταλλάξει με μετρητά μόλις είναι σε θέση.

Η εντυπωσιακή πτώχευση μιας ολόκληρης πολιτείας είναι πρωτοφανής στην αμερικανική ιστορία, ακόμη και κατά τη διάρκεια της μεγάλης οικονομικής κρίσης. Ακόμα παρά τη θέση Καλιφόρνιας ως μια από τις πιο ακμάζουσες περιοχές του πλουσιότερου έθνους στη γη, ο κυβερνήτης του φαίνεται ανίκανος να εξορκίσει την καταστροφή. …

….Εντούτοις, οι ενώσεις του δημόσιου τομέα δεσμεύτηκαν χθες ,να εμποδίσουν το σχέδιό του , στους άσκηση πίεσης στους κρατικούς υπαλλήλους για να δουλέψουν δύο πρόσθετες ημέρες από έναν μήνα, σώζοντας $1.5 δις. ετησίως.
http://www.independent.co.uk/news/world/americas/california-will-run-out-of-money-in-february-1210078.html

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=957937

Δεν υπάρχουν σχόλια: