Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2008

ΖΗΤΗΣΑΝ ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΣΤΑ ΑΕΙ


Η μεγάλη ανατριχίλα
Των ΑΛΙΚΗΣ ΜΑΤΣΗ ΑΝΤΩΝΗ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
Δύο εβδομάδες μετά, η δολοφονία του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και τα πρωτοφανή επεισόδια που την ακολούθησαν εξακολούθησαν να αποτελούν το κυρίαρχο θέμα και στη Βουλή, στη συζήτηση του Προϋπολογισμού.
Υπήρξαν κάποιες «εξτρεμιστικές» τοποθετήσεις, προερχόμενες κυρίως από βουλευτές της Ν.Δ. σε ό,τι αφορά τη νέα γενιά, όπως η δήλωση του Χ. Μαρκογιαννάκη για «το απαράδεκτο ανεξάρτητο κρατίδιο των Εξαρχείων μέσα στη χώρα».Αποκορύφωμα όμως αποτέλεσε η ομιλία του προέδρου του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρη.

Μπρρρρ...Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ πρότεινε μεταξύ άλλων τη σύσταση ειδικών δικαστηρίων που θα δικάζουν τους κουκουλοφόρους, την παραπομπή όποιου φορά κουκούλα, ανεξαρτήτως λόγου, στον εισαγγελέα, την μόνιμη παρουσία εισαγγελέα στα ΑΕΙ, προκειμένου να αποφασίζει άμεσα την άρση του πανεπιστημιακού ασύλου.Την ίδια στιγμή δεν δίστασε να επικρίνει σφόδρα όσους χαρακτήρισαν «ψυχρή δολοφονία» την αποτρόπαια πράξη του αστυνομικού εις βάρος του Αλέξη Γρηγορόπουλου, καθώς είπε «η βαλλιστική έρευνα μας κάνει όσους να ντρεπόμαστε». Καυτηρίασε εξάλλου «όσους εξευτελίζουν τους αστυνομικούς, οι οποίοι είναι γιοι αγροτών, εργατών και όχι του Βαρδινογιάννη».Και ζήτησε από τη Ν.Δ. να αποκαταστήσει την τάξη και να αναλάβει την ευθύνη, διαφορετικά «θα αναλάβετε την ευθύνη της αυτοδικίας η οποία έρχεται», τόνισε με νόημα τασσόμενος εμμέσως πλην σαφώς υπέρ των οργισμένων πολιτών. Παράλληλα, δεν έχασε την ευκαιρία να συγχαρεί το ΚΚΕ για τη στάση του για την περιφρούρηση των πορειών του, αλλά και για τις θέσεις που πήρε κατά των κουκουλοφόρων. **Επίθεση κατά του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου εξαπέλυσε η υπουργός Εξωτερικών, προκαλώντας την εντονότατη αντίδραση βουλευτών του ΠΑΣΟΚ (Παπουτσής, Γείτονας) και τον σχολιασμό εκ μέρους του προέδρου του ΛΑΟΣ. «Ο κ. Παπανδρέου δεν είναι σχολιαστής της πραγματικότητας», είπε από του βήματος η Ντόρα Μπακογιάννη, με αφορμή τη συνέντευξη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στον ξένο Τύπο. Ο Γ. Καρατζαφέρης όμως, που ανέβηκε στο βήμα αμέσως μετά σχολίασε, προβλέποντας συνεργασία ΠΑΣΟΚ - Ν.Δ. «Μη φωνάζετε, σε λίγο θα είστε μαζί».
Προς ΚΚΕ όταν σε παινεύει ο εχθρός σου τότε ψάξε τα λάθη σου !!
Όσο για τη συνεργασία ΠΑΣΟΚ - Ν.Δ κάτι ξέρει ο χερι-χέρι Καρατζαφέρης

Δεν υπάρχουν σχόλια: