Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2008

Μαρμαρυγή...

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΗΣ

«Η Αριστερά προσεγγίζει το φαινόμενο (σ.σ. της οικονομικής κρίσης) με τα παλαιά της ερμηνευτικά εργαλεία και προαναγγέλλει το τέλος του καπιταλισμού αναμένοντας την αποκατάσταση της κοινωνικής δικαιοσύνης. Η διάγνωση της Αριστεράς είναι βιαστική. Αν το κράτος δεν ανταποκριθεί στις προσδοκίες της Αριστεράς, μπορούμε αντίθετα να οδηγηθούμε σε έναν καπιταλισμό χωρίς όρια».
Ο Πολ Βιριλιό, εξέχων Γάλλος διανοητής, από «Μοντ»/«Βήμα»):- «Αφού αποσταθεροποίησε το χρηματοοικονομικό σύστημα, το κραχ απειλεί να αποσταθεροποιήσει το κράτος που αποτελεί τον τελευταίο εγγυητή μιας κοινοτικής ζωής. Το κράτος επιχειρεί να αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη του κόσμου. Αλλά αν τα χρηματιστήρια συνεχίσουν να πέφτουν, θα πτωχεύσει με τη σειρά του και το κράτος και τα έθνη θα βυθιστούν στο χάος. Δεν καταστροφολογώ. Δεν πιστεύω στο χειρότερο. Δεν πιστεύω στο χάος. Θα ήταν γελοίο, θα ήταν μια διανοητική αλαζονεία. Αλλά δεν πρέπει κανένας να απωθεί παρόμοιες σκέψεις. Απέναντι στον απόλυτο φόβο εγώ αντιπαραθέτω την απόλυτη ελπίδα. Ο Τσόρτσιλ έλεγε ότι αισιόδοξος είναι εκείνος που βλέπει μια ευκαιρία πίσω από κάθε καταστροφή».
http://www.enet.gr/online/online_fpage_text/id=17930220,25754988,40059628,47949932
Aυτο λεμε και μεις...Υπαρχει ελπιδα
Αυτοοργάνωση,Αλληλεγγύη,Συντροφικότητα
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=957224

Δεν υπάρχουν σχόλια: