Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

100 εκατομμύρια ευρώ οι μίζες της SIEMENS


Αν ο Μαντέλης πήρε 450.000 Ευρώ από την Siemens τα υπόλοιπα από τα 100 εκατομμύρια που πήγαν;
Ο Αρχιερέας της Διαπλοκής Σημίτης πόσα πήρε;;

1 σχόλιο:

Lost In Translation είπε...

Ο Μαντέλης τα πήρε για ιερό σκοπό: μ' αυτά τα λεφτλα σπούδασε τα παιδιά του στο Columbia University, όπως λέει ο ίδιος, περήφανος πατέρας με όνειρα για τα καμάρια του. Εξάλλου, επρόκειτο για "χορηγεία", το ξεκαθάρισε ο άνθρωπος! Το "λάδωμα" είναι κάτι που κάνει μόνο η γυναίκα του πάνω στα τυροπιττάκια πριν το ψήσιμο. Όσο για τον Τάπερμαν, ας θυμηθούμε ότι άφηνε τον μισθό του από την Πάντειο να τον γλεντάνε ένα μάτσο αλητήριοι (οι οποίοι, αν και καταδικασθέντες, συνεχίζουν να πληρώνονται κανονικά κι ας μην τους επιτρέπεται να διδάξουν) κι ας του συγχωρέσουμε τα υπόλοιπα. Έτσι όπως τσέπωσε ο ένας, τά 'φαγε ο άλλος, μας χρέωσε ο τρίτος, κινδυνεύουμε να μείνουμε χωρίς εθνάρχες... Αλλίμονό μας!