Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Αναγνώριση των πτυχίων των κολεγίων

Ανοίγει ο δρόμος για την αναγνώριση των επαγγελματικών δικαιωμάτων πτυχιούχων κολεγίων, καθώς δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως το Προεδρικό Διάταγμα που ενσωματώνει στο ελληνικό δίκαιο τη σχετική κοινοτική οδηγία.
Η εξέλιξη αφορά 20 χιλιάδες απόφοιτους κολεγίων.
Σημειώνεται ότι το μόνο δικαίωμα που δεν θα έχουν οι απόφοιτοι των κολεγίων θα είναι η συμμετοχή σε μεταπτυχιακά και διδακτορικά προγράμματα ελληνικών ΑΕΙ.
http://www.skai.gr
Lost In Translation:Στο άρθρο αυτό θα συμπληρώσω ότι οι εν λόγω πτυχιούχοι θα μπορούν πλέον να συμμετάσχουν στους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ, μαζί με τ' άλλα τα κορόιδα που ξεσκίστηκαν στο διάβασμα για να μπουν στα Κρατικά Πανεπιστήμια της χώρας μας και διέπραξαν το σφάλμα να αποφοιτήσουν κι από πάνω, και μάλιστα χωρίς να χρειαστεί να "τα σκάσουν" οι γονείς τους σε κάποιον επιχειρηματία που δεν έχει περάσει ποτέ του από Πανεπιστήμιο, αλλά πληρώνει "ταμπέλλα" σε κάποιο Πανεπιστήμιο της αλλοδαπής για να μπορεί να πουλάει πτυχία στη Μπανανία μας! Για του λόγου το αληθές, ρωτήστε "ποιος φορέας είναι υπεύθυνος για τη λειτουργία των ιδιωτικών κολλεγίων" και μην εκπλαγείτε αν μάθετε ότι είναι το Υπουργείο Εμπορίου ... Το Υπ. Παιδείας ουδέποτε είχε κάποια σχέση με αυτές τις βο'ι'δοσχολές, αλλά αυτό δεν έχει σχέση φυσικά! Εξάλλου, στην Ελλάδα δεν είσαι ό,τι δηλώσεις;;;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αχινέ, καλημέρα

Εδώ και κάμποσες ημέρες, έχω κάνει δεκάδες σχόλια σε διάφορα blogs (επειδή καταλαβαίνω ότι κανείς δεν έχει καταλάβει ακόμη τι έγινε) για το θέμα αυτό και κυρίως για το σκοτεινό τρόπο που αυτή η κυβέρνηση που αποχώρησε από τη βουλή όταν πάλευε η ΝΔ να νομιμοποιήσει τα κολλέγια, επέλεξε να περάσει νύχτα αυτή τη νομιμοποίηση, ξεφτιλίζοντας τα πτυχία εκατοντάδων χιλιάδων νέων που έκαναν τη βλακεία να ξεπατωθούν για να σπουδάσουν στα δημόσια ΑΕΙ.
Το πιο βρώμικο πιστεύω ήταν ο αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης με την εξαντλητική δημοσιότητα που δόθηκε στη βάση του 10 (θέμα ελάχιστης σημασίας), έτσι ώστε η συζήτηση για τα κολλέγια να μη γίνει ΚΑΘΟΛΟΥ μα ΚΑΘΟΛΟΥ.
Συγχαρητήρια που επιτέλους πρόβαλες αυτό το τόσο σοβαρό θέμα και σε παρακαλώ να συνεχίσεις να το κάνεις.

Ανώνυμος είπε...

Ma fisika re arxige. O apofoitos tei pliroforikis pou mpike me 4900 einai kaliteros apo ton apofoito enos kolegiou pou dexetai 18 elegxous. Apla o foititis tou kolegiou einai axristos kai boidomialos eno o allos einai epistimonas kai den exei simasia an o apofoitos tou kolegiou meta efige kai ekane didaktoriko ekso einai boidomialos giati eisai o kaliteros esu pou egrapses stis panelinies. Etsi kai allios oi panelinies krinoun to mellon tou allou gia panta, tha einai panta boidomialos o apofoitos tou kolegiou kai ennoeite ta eskase autos oxi oxi esu den isoun se paratakseis kai pernouses mathimata autos mono ta eskase kai apokleietai na min ta eksase giati edo einai ellada kai oloi ektos ton tei kai aei einai axristoi kai boidomialoi.

Den pas se kana giatro agorina mpas kai...