Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Ηχηρό χαστούκι και … προειδοποίηση Βαρδινογίαννη σε Βγενόπουλο

Με την καυστικότερη ίσως ανακοίνωση όλων των εποχών ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού κ.Γ.Β.Βαρδινογιαννης έδωσε ένα ηχηρό χαστούκι στον κ.Ανδρεα Βγενοπουλο αλλά και τις τακτικές που αυτός ακολουθει με στόχο να υφαρπάξει κατά τον κ.Βαρδινογιαννη την ιστορική πράσινη ομάδα.

Το ουσιαστικό μήνυμα προς τους φιλάθλους αλλά και φίλους το ΠΑΟ είναι ότι ο κ. Βγενοπουλος είναι «τσάμπα μάγκας» καθώς με 10% προσπαθεί να καρπωθεί την δημοσιότητα που μπορεί να προσφέρει η ιστορική ΠΑΕ.

Η σημαντικότερη μομφή όμως του κ. Βαρδινογιάννη δεν είναι οι ραδιοφωνικοί χαρακτηρισμοί του «ψευδομεσσία» που αποδίδει στον κ. Βγενοπουλο αλλά η πλάγια αναφορά στο τέλος της τρίτης παραγράφου που αναφέρει … «καθώς δεν έχουμε ως επάγγελμα το να μαζεύουμε χρήματα από «κορόιδα».

Η παρατήρηση αυτή προκάλεσε αίσθηση στους γνωρίζοντες καθώς είναι σαφές ότι αναφέρεται στους μετόχους της MIG οι όποιοι πριν από μερικό καιρό είχαν αγοράσει μετοχές από την πολυδιαφημισμένη αύξηση του μ.κ της εταιρείας με 6,7€ και χθες είδαν την μετοχή στο 1 € έχοντας ουσιαστικά απολέσει τα χρήματα τους.

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη στέλνει έτσι ένα σαφές μήνυμα στον κ.Βγενοπουλο ότι εάν συνεχίσει τις προκλήσεις και τις προσβολές στο ιστορικό όνομα τους η αντιπαράθεση θα μεταφερθεί και στο επιχειρηματικό στίβο όπου είναι προφανές για τους καλά γνωρίζοντες το οικονομικό γίγνεσθαι ότι οι συνέπειες για τις εταιρείες του κ.Βγενοπουλου θα είναι μοιραίες

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης – απάντησης έχει ως εξής:
Σημ.Axinosp: Μετά έπεσε σιωπή και ένα ξεροκατάπιομα από την μεριά του Βγενόπουλου.
Είπαμε ότι δεν γουστάρουμε τους Βαρδινογιάννηδες αλλά αυτό το λαμόγιο ο Βγενόπουλος δεν παίζεται με τίποτα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: