Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή 30 Μαΐου 2010

ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΠΙΣΩ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!ΤΗΝ 1η ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Η ΑΡΧΗ!

Επειδή έχουν ακουστεί πολλές ενστάσεις και απειλές για την πρωτοβουλία πολιτών, να κάνει ανάληψη τα χρήματα τους από τις τράπεζες την 1η Ιουνίου, εμείς απαντάμε με την δημιουργία ομάδας που θα κάνει τις αναλήψεις της...διαχρονικό φαινόμενο! Σκοπός της ομάδας αυτής είναι να αξιοποιηθεί το ρεύμα συνειδητοποιημένων πολιτών και μετά την 1η Ιουνίου ώστε να υπάρχει συνεχείς ενημέρωση-δράση εναντίων σε όσους καπηλεύονται τον μόχθο του Έλληνα πολίτη.
http://www.facebook.com
Σημ.axinosp:Μην μασάτε 1η Ιουνίου θα γίνει χαμός !!

2 σχόλια:

nobi είπε...

να σε ρωτισω κατι. τι σχεση εχουν οι μικρεσ τραπεζες με τις μεγαλεσ? πχ η γιουρομπανκ με την γκολτμαν σατς

axinosp είπε...

Το 70% των "επενδυτών" στο Ελληνικό Χρηματιστήριο είναι ξένοι, (κερδοσκοπικά κεφάλαια από Αμερική, Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Ιαπωνία, Κίνα κλπ), η πλειοψηφία αυτών των επενδυτών "επενδύει" σε Τράπεζες. Δεν είναι κανείς αφελής να νομίζει ότι η εισβολή των "Ελληνικών" Τραπεζών στην Ανατολική Ευρώπη, έγινε με Ελληνικά Κεφάλαια.
Ο κύριος Λάτσης (ο γυιός του Μαυραγορίτη στην Κατοχή, που "έδωσε" τον ίδιο του τον αδελφό στους Γερμανούς) με την Eurobank, η Μαρφίν του Βγενόπουλου με τους "Σαουδάραβες", η Alfa του Κωστόπουλου αντιπρόσωπου του Ρότσιλντ καθημερινά, απομυζούν τοκογλυφικά με τα χιλιάδες δάνεια τους Έλληνες. Τα κέρδη των Τραπεζιτών καθημερινά "μετακομίζουν" μέσω Χρηματιστηρίου αλλά και μέσω άλλων συναλλαγών στις Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες , αλλά και στην Αμερική, κάνοντας πιό πλούσιες τις Επενδυτικές Τράπεζες σαν την Goldman Sacks, την JP Morgan, την City Group, την Bank of America, την Barkleys την Credit Agricole, την Ντόϊτσε Μπάνκ κλπ. Οι Ελληνικές, οι Ευρωπαϊκές και οι Αμερικάνικες Τράπεζες είναι συγκοινωνούντα δοχεία καθημερινά. Οι μεγαλοβιομήχανοι στην Ελλάδα έγινα αυτοί που είναι τόσο μεγάλοι γιατί οι Τράπεζες διάλεξαν να επενδύσουν πάνω τους. όποιος δεν τους κάνει το χατήρι, σε λίγους μήνες ή συμορφώνεται ή κλείνει. Δεν σου κινεί την περιέργεια πως 17 Τράπεζες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα έχουν επισφάλειες (απλήρωτα δάνεια), περισσότερα από τα κεφάλαια τους και ήδη τρώνε τις καταθέσεις και μόνο μία βρέθηκε ότι είναι ελλειματική (Ασπίς);;