Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Φόβοι για domino effect στις τράπεζες -Nέα σφαλιάρα στο Χ.Α.

Στον απόηχο της αρνητικής έκθεσης της JP Morgan για τον εγχώριο τραπεζικό κλάδο, ο γενικός δείκτης του Χ.Α. υποχωρεί και μάλιστα με πολύ μεγάλες απώλειες, οι οποίες πλησιάζουν το 4%. Ο γενικός δείκτης κινείται στα επίπεδα των 1.530 μονάδων, με τις στηρίξεις πλέον να βγαίνουν χαμηλότερα, περί τις 1.480 μονάδες. Η τρέχουσα εβδομάδα θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη, καθώς δημοσιεύονται τα αποτελέσματα του πρώτου 3μήνου και κυρίως των τραπεζών. Πτώση 6,23% για τη μετοχή της Πειραιώς, 5,36% για τη Eurobank, 4,19% η ΕΤΕ, στα όρια των 10 ευρώ και 3,58% η Alpha, στα 4,58 ευρώ. Νέα χαμηλά για τον ΟΤΕ, ενώ σημαντικές είναι οι πιέσεις σε ΟΠΑΠ, Motor Oil, ΕΛΠΕ και Μυτιληναίο. Οι συναλλαγές είναι μικρές, στα 36,5 εκατ. ευρώ....
Reporter
Σημ.axinosp:Το "Bank Run" ξεκίνησε από σήμερα το πρωί στο χρηματιστήριο και τα παπαγαλάκια μιλάνε ότι φταίει η JP Morgan, οι συγχωνεύσεις Τραπεζών στην Ισπανία, που καταρρέουν η μία πίσω από την άλλη, η Κορέα , το Τουμπουκτού και ο Χατζηπετρής !!
Κανείς βέβαια και είναι φυσικό, δεν μιλάει για την 1η Ιούνη και την ανάληψη των χρημάτων που οι Μπλόγκερς ετοιμάζονται να κάνουν μαζικά. Από το πρωί με παίρνουν άνθρωποι από την επαρχία και με ρωτούν πως να σώσουν τις καταθέσεις τους. Το μύνημα που περάσαμε σαν μπλόγκερς έχει πάρει την μορφή χιονοστοιβάδας και οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες. Αν σκεφτούμε ότι 1η Ιουνίου έχουμε και μισθοδοσία σε Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα, Το "Bank Run" θα γίνει ακόμα πιό άγριο. Ο φόβος παρέμβασης της Ευρώπης ήταν αρκετός για να διώξει από το ευρώ ακόμη και τους πιο πιστούς επενδυτές, παρασύροντας το ενιαίο νόμισμα σε πρωτοφανή υποτίμηση. Στην αγορά, βέβαια, τα κερδοσκοπικά στοιχήματα εις βάρος του ευρώ έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: