Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

ΑΛΛΟΥ Ο ΠΑΠΑΣ, ΑΛΛΟΥ ΤΑ ΡΑΣΑ ΤΟΥ...

Νωρίτερα πληροφορήθηκα ότι το ΠΑΜΕ έχει εξαγγείλει διαδήλωση για την 1η Ιουνίου και οι ΓΕΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ για την 5η Ιουνίου. Συγκινήθηκα με όλη αυτή την σύμπνοια - ομόνοια - ομοψυχία που εκδηλώνεται μέσα απ' αυτές τις εξαγγελίες και έχω να προτείνω τα εξής:
1- Οι συμμετέχοντες στις διαφορετικές αυτές διαδηλώσεις να φροντίσουν να πάνε ΜΟΝΟ στη μία εκ των δύο, για να μην τους κάψει ο ήλιος.
2- Με την πάροδο του απαραίτητου δεκαπενθημέρου μέχρι την επόμενη διαδήλωση, φροντίστε όλοι να έχετε κάνει τα δέοντα πεντικιούρ, για να ανθέξετε την φοβερή ορθοστασία (μιας και αυτός είναι και ο σκοπός των διαδηλώσεων και ουχί η κατάληψη της Βουλής, όπως πολλοί λανθασμένα θεώρησαν).
3- Το ΠΑΜΕ, η ΓΕΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ καθώς και οι υπόλοιποι φορείς - οργανώσεις - συνδικάτα κλπ να συνεννοηθούν έτσι ώστε η επόμενη διαδήλωση να μην γίνει μόνο σε διαφορετικές ημερομηνίες, αλλά, ει δυνατόν, και σε διαφορετικές πόλεις. Αν τα καταφέρουν και οργανωθούν σωστά, σύντομα θα διαδηλώνουμε και σε διαφορετικές χώρες ο ένας από τον άλλον (για παράδειγμα η ΓΕΣΕΕ στη Νορβηγία, το ΠΑΜΕ στο Τατζικιστάν, οι αντιεξουσιαστές στη Μποτσουάνα και η ΑΔΕΔΥ στη Βιρμανία).
Ακολουθώντας τις παραπάνω συμβουλές - προτάσεις ίσως να μην καταφέρουμε ΠΟΤΕ να πλημμυρίσουμε τους δρόμους της Αθήνας με την "απειλητική" παρουσία μας, θα έχουμε όμως πετύχει δύο πολύ σημαντικά πράγματα:
1- Ούτε αυτή η κυβέρνηση, ούτε καμμία άλλη απ' αυτές που θα μας "φορέσει" το ΔΝΤ δεν πρόκειται να ξαναδώσει την παραμικρή σημασία στην περίφημη "λα'ι'κή οργή". Θα συνεχίσουν ακάθεκτοι να ψηφίζουν ό,τι μέτρα θέλουν και, αργά ή γρήγορα, θα ξανακυκλοφορήσουν ανάμεσά μας σίγουροι πως δεν έχουμε πια ούτε σάλιο να τους φτύσουμε! Στο κάτω-κάτω της γραφής, ποιος τη θέλει μια φοβισμένη κυβέρνηση, ε; Ρωτώ, ποιος;;;
2- Θα μάθει όλος ο πλανήτης τι τζιμάνια είμαστε στις διαδηλώσεις! Όπως και να το κάνεις, είναι κι αυτό μια διαφήμιση για τη χώρα μας!!!
ΑΝΤΕ, ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΜΑΣ ΠΑΛΙ!
Lost in Translation

Δεν υπάρχουν σχόλια: