Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή 30 Μαΐου 2010

Ποιό μπλογκ έγραφε για το σπίτι του Τσοχατζοπουλου 6 μήνες πριν ;;

Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2009
Θα ισχύσει το πόθεν έσχες για τον Τσοχατζόπουλο ;
Την προηγούμενη εβδομάδα ο υπουργός Δικαιοσύνης Χάρης Καστανίδης προανήγγειλε αλλαγές στο νόμο για το πόθεν έσχες, ώστε να δημεύεται κάθε περιουσιακό στοιχείο, εάν εντοπιστεί απόκρυψη στοιχείων ή ανακρίβειες στη δήλωση της περιουσιακής κατάστασης.
Στην υπερπροσπάθεια αυτή της νέας μας Κυβέρνησης, συμμετέχουμε και εμείς σαν blog , και επειδή σαν Σοσιαλιστές πρέπει να δίνουν πρώτοι το καλό παράδειγμα αρχίζοντας από τα του οίκου τους , σας δίνουμε μια φωτογραφία ντοκουμέντο για τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ και διατελέσαντα υπουργό Αμύνης Άκη Τσοχατζόπουλο.
Το Σπίτι που εικονίζεται στην φωτογραφία και μένει ο Άκης με την οικογένεια του είναι στον Πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου στο νούμερο 33 ακριβώς απέναντι από την Ακρόπολη , που θεωρείται ένας από τους ακριβότερους δρόμους της Ευρώπης . Θέλουμε να μάθουμε αν έχει αγοραστεί από τον Τσοχατζόπουλο και με τίνος λεφτά ή μένει με ενοίκιο (και αν μένει με ενοίκιο πόσα δίνει ;;)
Υ.Γ. Την φωτογραφία αυτή μας την παραχώρησε ευγενικά ένας από τους 7.000 σύνεδρους του 8ου Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ
http://axinosp.blogspot.com/2009/12/blog-post_2310.html

Σημ.axinosp:Ναι καλά το καταλάβατε το μπλόγκ της αφεντιάς μου ήταν !!!
Έξι μήνες τώρα το φωνάζαμε και ξέρουμε ότι ο Ραγκούσης είχε την φωτογραφία αυτή στην κατοχή του πριν τις εκλογές !!!
Ας σας δώσουμε και ένα ακόμα στοιχείο:
Bρέθηκαν ή όχι σε λογαριασμό του Τσοχατζόπουλου πενήντα (50) εκατομμύρια ευρώ ;;
Θα επανέλθουμε και με άλλα στοιχεία σύντομα !

Δεν υπάρχουν σχόλια: