Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Κουφάλες, κουφάλες, έρχονται κρεμάλες

Ο Τάσος Μαντέλης, παραδέχτηκε πως η Siemens ήταν ο χορηγός του – υπερήφανος χορηγός. Είναι το δεύτερο πρωτοπαλίκαρο του Κώστα Σημίτη – το πρώτο ήταν ο Τσουκάτος- που αναγκάζεται να ομολογήσει πως τα ‘πιανε. Υπάρχουν, όμως, και κάτι άλλα παλικάρια που πολλοί τα ξεχνάνε:

Τώρα που οι κυβερνήσεις του Κώστα Σημίτη αποδεικνύονται πουλημένες, βρομερές και τρισάθλιες, να μην ξεχάσουμε τους βαρόνους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα παπαγαλάκια τους, οι οποίοι μας είχαν γανώσει τα αυτιά με το μεγαλείο του Κώστα Σημίτη, για να μας πείσουν πως ο Σημίτης δεν ήταν αυτός ο συφοριασμένος φελλός που βλέπαμε όλοι μας, αλλά ο κορυφαίος πολιτικός όλων των εποχών σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Θα εμφανιστούν στην τηλεόραση ο Γιάννης Πρετεντέρης, ο Μανώλης Καψής –και οι υπόλοιποι αστέρες- και θα είναι έξαλλοι με τον Τάσο Μαντέλη.

Συγγνώμη, ποιοι ήταν αυτοί που έγραφαν και έλεγαν πως ο Κώστας Σημίτης ήταν ο κορυφαίος Έλληνας πρωθυπουργός όλων των εποχών; Μα, οι Πρετεντέρηδες, οι Καψήδες, οι Χατζηνικολάου, οι Αναστασιάδηδες και οι υπόλοιποι τηλεαστέρες. Φαντάζομαι πως δεν τους πλήρωνε κάποιος για να το λένε –για όνομα του Θεού-, αλλά το πίστευαν. Ο Πρετεντέρης, μάλιστα, έπαιρνε μέρος και στον πρωινό καφέ στο Μαξίμου – τον έπαιρνε σκέτο γιατί είναι γλυκό αγόρι.

Ο Κώστας Σημίτης είχε μοιράσει πολύ ωραία την πίτα με τα έργα και τα δισεκατομμύρια στον Λαμπράκη, τον Μπόμπολα, τον Κόκκαλη –και τους υπόλοιπους εθνικούς ευεργέτες- και αυτοί ανέλαβαν, μέσω των σφουγγοκωλάριών τους να του φτιάξουν την αγιογραφία. Εν τω μεταξύ, όλοι τους έτρωγαν με χρυσά κουτάλια και η Ελλάδα οδηγείτο στην πτώχευση.

Ας μην τα περιμένουμε όλα από το Θεό. Πήρε κοντά του τον μεγάλο Χρήστο Λαμπράκη –τον σπουδαίο αυτό Έλληνα και ευπατρίδη της ελληνικής δημοσιογραφίας-, αλλά μην περιμένουμε να τους πάρει όλους κοντά του, για να ξεβρομίσει ο τόπος. Ας κάνουμε κι εμείς κάτι.

Ας τελειώνουμε με τους μεγαλοεκδότες, τους καναλάρχες, τα παπαγαλάκια και όλο αυτό το καρκίνωμα που ξέσκισε αυτή τη χώρα και δεν την αφήνει να σηκώσει κεφάλι. Μην αγοράζετε τις εφημερίδες τους. Τελειώστε τους, πριν σας τελειώσουν.

(Εννοείται πως κανείς τους δεν πρόκειται να πάει στη φυλακή. Αφενός τα αδικήματα έχουν παραγραφεί και αφετέρου έχουν όλοι στοιχεία για τους υπόλοιπους, οπότε είναι όλοι ασφαλείς. Θα βάλουν φυλακή τον Βαζαίο, τον τραγουδιστή.)
Πιτσιρίκος

Δεν υπάρχουν σχόλια: