Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Παρά τρίχα ΑΤΙΑ μας γλυτώνει από Πυρηνικό Ολοκαύτωμα!!

"UFO" Πύραυλος μυστήριο αναστατώνει τους κατοίκους της Καλιφόρνιας US.

Αναστάτωση προκάλεσε στον πληθυσμό της Καλιφόρνιας μια πιθανή εκτόξευση πυραύλου που άφησε ένα εντυπωσιακό κόκκινο ίχνος ατμού στα ανοικτά των ακτών της Καλιφόρνιας προκαλώντας φρενήρη έρευνα για...εξηγήσεις του φαινομένου. Σε ερωτήσεις τηλεοπτικών σταθμών το Πεντάγωνο επέμεινε ότι δεν....υπήρχε απειλή για την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ , βεβαιώνοντας ότι κανένας οργανισμός - συμπεριλαμβανομένου του Ναυτικό, Πολεμική της Αεροπορία, FAA και της αεράμυνας της Βόρειας Αμερικής (Aerospace Defense Command) θα μπορούσε να πει με βεβαιότητα τι ήταν ή ποιος κρύβοντας πίσω από αυτό το περιστατικό - φαινόμενο .

"Κανείς εντός του υπουργείου Άμυνας δεν είναι σε θέση να εξηγήσει τι είναι αυτό και από πού προήλθε," ανέφερε ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου συνταγματάρχης Ντέιβιντ Lapan ."Μέχρι στιγμής, έχουμε καταλήξει σε κενό με καμία εξήγηση." Τόσο οι ΗΠΑ όσο και η στρατηγική Διοίκηση της Βόρειας Αμερικής έχει ζητήσει να μετρηθούν η πύραυλοι για να βεβαιωθούν ότι δεν λείπει κανένα πυραύλους, ανέφεραν αξιωματούχοι στο Fox News. Το βίντεο της διαδρομής, πραγματοποιήθηκε περίπου στης 5 μ.μ. την Δευτέρα από ελικόπτερο ειδήσεων της KCBS τηλεόρασης της Santa Catalina Island, και έγινε γρήγορα πρώτη είδηση με πολλές θεωρίες.

Η θεωρίες αναφέρουν ότι ήταν ένα UFO, μια οπτική ψευδαίσθηση η ένας κατασκοπευτικός δορυφόρος επόμενης γενιάς σε ένα απλό ατύχημα καθώς κάποιος πίεσε λάθος κουμπί και στέλνοντας ένα πύραυλο στον ουρανό.Ένας πολεμικός αναλυτής ο Ρέιμοντ Pritchett, εξέφρασε την ανησυχία του για την ανικανότητα των Αμερικανών αξιωματούχων αεράμυνας, που σχεδόν μια ημέρα μετά την παρατήρηση, δεν έχουν απαντήσεις ακόμα για την εμφανή δρομολόγηση ενός βαλλιστικού πύραυλου 35 μίλια από την δεύτερη μεγαλύτερη πόλη των ΗΠΑ.

Σίγουρα είναι κάτι στραβό και πολλή επικίνδυνο για την δημόσια ασφάλεια, κανονικά, μια θαλασσιά εκτόξευση θα απαιτούσε πολλές κοινοποιήσεις προς την πολιτική αεροπορία και τους ναυτικούς και το κλείσιμο του εναέριου χώρου στην περιοχή.Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, Ρόμπερτ Ellsworth δήλωσε στο CBS ότι θα μπορούσε να είναι ένας διηπειρωτικός βαλλιστικός πύραυλος που ξεκίνησε ξαφνικά για πρώτη φορά στον Ειρηνικό Ωκεανό από ένα υποβρύχιο των ΗΠΑ. Η FAA είπε ότι επανελέγχονται τα ραντάρ του σάρωναν την περιοχή δυτικά του Λος Άντζελες το βράδυ της Δευτέρας αλλά δεν βρήκαν κανένα αντικείμενο που να κινούνται γρήγορα.

Εν τω μεταξύ, αρκετοί επιστήμονες είπαν ότι ήταν σχεδόν βέβαιο ότι τα ίχνη υδρατμών μοιάζουν σαν εμπορικού αεροσκάφους. Αν η εκτόξευση ήταν οριζόντια προς το ελικόπτερο του KCBS, θα φαινόταν να είναι κατακόρυφη, λόγω της οφθαλμαπάτη της προοπτικής, είπαν. Αν είναι ήταν να έρχεται κατά πάνω από τον ορίζοντα, κατ 'ευθείαν σε σας, τότε θα φαινόταν σαν να ήταν ακριβώς κατακόρυφα προς τα επάνω, δήλωσε στο περιοδικό New Scientist αστρονόμος Jonathan McDowell, του Harvard-Smithsonian Κέντρου Αστροφυσικής. Έτσι εξηγείτε η πιθανότητα ότι κανείς δεν είδε το φαινόμενο εκτός από το πλήρωμα του ελικοπτέρου.

ksipnistere
Σημ.axinosp:Δείτε και το βίντεο που έπαιξαν τα Αμερικάνικα ΜΜΕ



Ωραία αφού νομίζετε πως πραγματικά είδατε ότι απλά έφυγε ένα πύραυλος από κάπου ανοιχτά της Καλιφόρνιας, φυσικά δεν παρατηρήσατε (!!), ότι κάτι πετάει δίπλα στο πύραυλο και δεν είναι ελικόπτερο(!!) χαχαχαχα !!



ξαναδείτε το αρχικό βίντεο για να σας φύγει η περιέργεια !!
(το ΑΤΙΑ δίπλα στον πύραυλο δεν φαίνεται σε όλες τις λήψεις, μάλλον δεν πρόλαβαν να το καθαρίσουν στο μοντάζ !!)
Σημειωτέον το άρθρο μιλάει ότι ο πύραυλος ο ίδιος είναι UFO και όχι αυτό το ΑΤΙΑ που το παρακολουθεί από δίπλα .
Εν τέλει, ο πύραυλος κάπου "χάθηκε" στα ουράνια μαζί με το ΑΤΙΑ και ευτυχώς δεν έπεσε πουθενά.
Είμαστε σε εποχές απίστευτων Γεωπολιτικών και Οικονομικών ανακατατάξεων, μια προβοκάτσια (false flag) δεν θα έβλαπτε κάποιον πχ. να αρχίσει ένα πυρηνικό πόλεμο όπως έγινε κατά την εκτίμηση μας με πρωταγωνιστές κορόιδα πχ τις ΗΠΑ και μια άλλη χώρα διαλέξτε εσείς όποια θέλετε (Ιράν, Κίνα, Ρωσία, Ευρώπη)για να γίνει του κουτρούλη ο γάμος πάνω στον πλανήτη.
Ωφελημένες από αυτή την κατάσταση θα ήταν κατά περίεργη σύμπτωση μικρές περιφερειακές ς δυνάμεις όπως το Ισραήλ (!!), η Ν. Αφρική, η Βραζιλία και η Αυστραλία , μιας και Αμερική, Ευρώπη, Ρωσία Κίνα, Ινδία θα είχαν περάσει στην εποχή του λίθου μετά τις εκτοξεύσεις εκατέρωθεν πυρηνικών πυραύλων. Τα Βαλκάνια με την Ελλάδα και την Τουρκία, έχουν πιθανότητα 50-50 να την γλυτώσουν.
Έλα μου όμως κάποιοι δεν υπολόγισαν τον παράγοντα Χ που αυτοί την στιγμή αυτός ο παράγοντας, πέστε τον όπως θέλετε (ufo, ΑΤΙΑ ) απλά είναι εκεί έξω, πανταχού παρών όταν μιλάμε για χρήση πυρηνικής στρατιωτικής ή διαστημικής τεχνολογίας και τα έχουν πάρει στην κράνα με τα πυρηνικά και την μαλακία που δέρνει τις "δήθεν" υπερδυνάμεις

Άντε να δούμε τη παπαριά θα σκαρφιστεί ο Ομπάμα να μας σερβίρει για το γεγονός αυτό, αλλά μάλλον θα κάνει την πάπια, ή απλά θα επιταχύνει το πλήρη αφοπλισμό της γης από πυρηνικά γιατί η κατά 30% μείωση δεν φτάνει.
Φυσικά ακόμα να μας πουν τι έγινε πριν λίγες μέρες, όταν η Αμερικάνικη Διοίκηση στο όρος Τσεγιέν έχασε τον έλεγχο 50 πυρηνικών πυραύλων για αρκετή ώρα, εδώ βέβαια δεν έχουμε σαφή ένδειξη με φωτό ή βίντεο του παράγοντα Χ αλλά κάτι μας λέει ότι έβαλε το δαχτυλάκι και αυτός, γιατί ποιος μας λέει ότι όπως και τότε έτσι και σήμερα κάποιοι ανεξήγητα έχασαν και πάλι τον έλεγχο μόνο που χτες ο πύραυλος "έφυγε".
Τέλος απορίπτουμε την κοτσάνα που είπε στο περιοδικό New Scientist ο αστρονόμος Jonathan McDowell, του Harvard-Smithsonian Κέντρου Αστροφυσική, γιατί αν ίσχυε αυτό, πρώτο το Πεντάγωνο θα είχε κράξει το κανάλι FOX για διασπορά ψευδών ειδήσεων , αλλά αν ξαναδείτε το βίντεο, το "σπασμένο βέλος" πάει κατακόρυφα !!
Το ίδιο όμως πρόβλημα με τον Παράγοντα Χ αντιμετωπίζουν και οι Ρώσοι που προσπαθούν να εκτοξεύσουν τους νέους πυρηνικούς πυραύλους Μπούλοβα και κατά περίεργο τρόπο αυτοί αποτυγχάνουν μυστηριωδώς με πιο περίεργη περίπτωση στις 10 Δεκεμβρίου από το πυρηνικό υποβρύχιο «Ντμίτρι Ντονσκόι» στη Λευκή Θάλασσα όπου από την Νορβηγία είδαν κουφά και παλαβά που δεν τα κάνει ένα πύραυλος όταν χάνεται ο έλεγχος.

1 σχόλιο:

axinosp είπε...

Τελικά το παραδέχτηκε το Ναυτικό, ότι αυτό έριξε το πύραυλο ευτυχώς γιατί είχαν αρχίσει να διαρέεουν πληροφορίες για Κινέζικο υποβρύχιο. τυχαίο δεν Νομίζω
From page 55.
"434/10(18).

EASTERN NORTH PACIFIC.
CALIFORNIA.
MISSILES.

1. INTERMITTENT MISSILE FIRING OPERATIONS 0001Z TO 2359Z
DAILY MONDAY THRU SUNDAY IN THE NAVAL AIR WARFARE CENTER
SEA RANGE. THE MAJORITY OF MISSILE FIRINGS TAKE PLACE
1400Z TO 2359Z AND 0001Z TO 0200Z DAILY MONDAY THRU FRIDAY
IN AREA BOUND BY
...

3. VESSELS INBOUND AND OUTBOUND FOR SOUTHERN CALIFORNIA PORTS
WILL CREATE THE LEAST INTERFERENCE TO FIRING OPERATIONS
DURING THE SPECIFIC PERIODS, AS WELL AS ENHANCE THE VESSEL'S SAFETY WHEN PASSING THROUGH THE VICINITY OF THE SEA RANGE
IF THEY WILL TRANSIT VIA THE SANTA BARBARA CHANNEL AND WITHIN
NINE MILES OFFSHORE VICINITY OF POINT MUGU OR CROSS THE AREA
SOUTHWEST OF SAN NICOLAS ISLAND BETWEEN SUNSET AND SUNRISE.

http://www.nga.mil/MSISiteContent/StaticFiles/NAV_PUBS/UNTM/201045/NtM_45-2010.pdf