Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

OPEC: Δεν κινδυνεύει η παγκόσμια ανάπτυξη από το πετρέλαιο στα 90 δολ.

Η τιμή του πετρελαίου στα 90 δολ. το βαρέλι δεν θα εμπόδιζε την παγκόσμια οικονομική ανάπτυξη, δήλωσε σήμερα κορυφαίος αξιωματούχος του Οργανισμού Πετρελαιοπαραγωγών Κρατών, όπως μεταδίδει το ειδησεογραφικό πρακτορεία Dow Jones Newswires.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους στο περιθώριο συνεδρίου για την ετήσια έκθεση προοπτικών του Οργανισμού, ο γενικός γραμματέας του OPEC, Abdalla Salem El-Badri δήλωσε ότι "η τιμή στα 90 δολ. το βαρέλι δεν θα εμποδίσει την ανάπτυξη", ενώ πρόσθεσε ότι δεν περιμένει οι τιμές να φτάσουν τα 100 δολ. το βαρέλι το επόμενο έτος.

"Υπάρχει ακόμα μεγάλη αβεβαιότητα για το 2011, ωστόσο δεν νομίζω ότι θα δούμε τις τιμές στα 100 δολ. το βαρέλι το 2011", δήλωσε ο El-Badri.

Επανέλαβε παράλληλα ότι ένα εύρος τιμών μεταξύ $75 και $85 το βαρέλι είναι επίπεδο που τόσο οι παραγωγοί όσο και οι καταναλωτές αισθάνονται άνετα.


Πηγή:www.capital.gr
Σημ.axinosp:Να δούμε τι μαλακίες θα λένε με 200 δολάρια το βαρέλι το 2011, θα αισθάνονται οι καταναλωτές άνετα ή θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν ;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: