Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Μήνυμα Παπούλια κατά της αποχής

Κατά του «κόμματος της αποχής» τάχθηκε την Κυριακή με τις δηλώσεις του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.

«Η δημοκρατία κατακτήθηκε με σκληρούς αγώνες με μεγάλη λαϊκή συμμετοχή», τόνισε από τα Ιωάννινα, όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

«Η δημοκρατία σήμερα θέλει αγώνες», επισήμανε, ενώ μέμφθηκε αυτούς που, όπως υποστήριξε, θεωρούν ότι με το να κλείνονται στο σπίτι μπορούν να αλλάξουν την Ελλάδα.

«Δεν μπορείς να κάθεσαι στον καναπέ και να μιλάς για αγώνες» τόνισε χαρακτηριστικά
Σκάϊ
Σημ.axinosp:Οταν κάποιοι πάλευαν για Δημοκρατία στην εποχή της Χούντας εσεις που είσασταν κύριε Πρόεδρε, στην Ελλάδα, ή κάνατε αντίσταση στην Γερμανία, μαζί με τον Παπανδρέου στην Σουηδία, τον Πάγκαλο με το Μητσοτακέϊκο και τον Καραμανλή στο Παρίσι, άλλοι στο Λονδίνο ,άλλοι στην Αμερική, άλλοι Μόσχα και τα κορόϊδα στα κρατητήρια της ΕΣΑ και στα ξερονήσια εξορία.
Αυτή την Κυριακή δεν ψήφισαν οι τριτοκοσμικοί "συμπατριώτες" μας και φάνηκε η γύμνια σας, με 65% αποχή δεν δικαιούστε να μιλάτε για αποτελέσματα εκλογών είναι άκυρες και όχι μόνο στην συνείδηση μας.
Σας γυρίζει ο κόσμος την πλάτη και φοβάστε, φοβάστε τι θα κάνει αυτός ο κόσμος, φοβάστε τα πρόβατα που έφυγαν από το μαντρί.

"Ο κατοχικός χειμώνας και η προσχεδιασμένη πείνα του θα είναι μόνο για τους μαλάκες και τους ανίκανους. Αυτοί ας σβήσουν σαν τα λυχνάρια. Έλα κρίση, γερά, να ξεβρωμίσουμε από τα άχρηστα σκουπίδια που κουβαλάμε στην πλάτη τόσους αιώνες. Κανείς άξιος δεν θα πεθάνει από πείνα αυτή τη φορά. Η Μαύρη Φατρία επιστρέφοντας στη φύση δηλώνει ότι η ανθρωποφαγία όχι μόνο επιτρέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις, αλλά επιβάλλεται κιόλας. Σκέφτομαι μάλιστα να αγοράσω δυο-τρία πίτμπουλ γιατί θα μου περισσεύει πολύ κρέας και κόκκαλο στο άμεσο μέλλον.
Χωρίς πλάκα τώρα, αφήστε τους υπάνθρωπους σκλάβους να παίξουν με την κάλπη τους άλλη μια φορά. Εμείς συνεχίζουμε το ζατρίκιο. Το σάχ μάτ είναι μόνο 4 απλές κινήσεις: Απέχουμε από το πανηγύρι, μπινελικώνουμε τους πολιτικάντηδες και τη συμμορία τους, τους πλακώνουμε στο ξύλο όπου τους πετύχουμε, και στο τέλος τους λυντσάρουμε έναν-έναν χωρίς έλεος. Δεν χρειάζεται καν συντονισμός. Οι εξελίξεις στη σκακιέρα διέπονται από καθαρά μαθηματικά.
Κάποιοι πρέπει να καταλάβουν ότι οι καρέκλες της ηγεσίας δεν είναι πλέον ο ασφαλής δρόμος προς την κονόμα αλλά η είσοδος σε έναν κόσμο που μοιάζει με το Κολοσσαίο. Ένα εισιτήριο για την αρένα του θανάτου, όπου μόνο η εξυπνάδα, η δύναμη και η ανήλεη τέχνη μετράνε.
Κάποια από τα μαύρα πρόβατα είναι στο στάδιο της μετάλλαξης σε μαύρους λύκους. Το χορτάρι δεν κάνει πια για τροφή. Τώρα μόνο η σάρκα μπορεί να θρέψει τη σάρκα.
Από μακριά ακούω τα ουρλιαχτά.
Σύντομα το πρώτο αίμα θα πιτσιλήσει το χιόνι.
Βάζω στοίχημα τη ζωή μου ότι η συμμορία των γουρουνοτοκογλύφων θα κωλώσει όταν βρεθεί απέναντι σε πεινασμένα, αληθινά θηρία."
Μαύρη Φατρία

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

koita ayto

http://maxkeiser.com/2010/11/14/cantona-collapse-banks/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+Maxkeisercom+(maxkeiser.com)