Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Μαλάκα Ψηφοφόρε

Τις τελευταίες μέρες προσπαθούν ακόμα και Μπλόγκερς να μας πείσουν ότι είναι κακό πράγμα η αποχή, μωρέ θα μπορούσα να τους πάρω στα σοβαρά αν δίπλα δεξιά, αριστερά, κάτω, πάνω, από το περισπούδαστο άρθρο τους δεν έβλεπες διαφημίσεις κομματικών υποψηφίων, να μας ζαλίζουν τα αρχίδια με τις φάτσες τους και τις μαλακίες που υπόσχονται.

Ψηφίσεις ή όχι το γαμήσι που θα σου ρίξουν οι Εθνοπατέρες μας ανεξαρτήτως κόμματος ή χρώματος για να επιβιώσουν αυτοί οι ίδιοι είναι δεδομένο.
Είναι στο χέρι σου να μην συναινέσεις γιατί θα είσαι και πολύ Μαλάκας, να νομίζεις ότι υπάρχει περίπτωση να μην σε ξεσκίσουν με το νέο Μνημόνιο που ετοιμάζουν μετά τις Δημοτικές Εκλογές.

Είσαι πολύ Μαλάκας αν νομίζεις ακόμα ότι υπάρχουν κόμματα στο κοινοβούλιο ενάντια στο ΔΝΤ και το Mνημόνιο, αν υπήρχαν βρε ζώο ψηφοφόρε θα είχαν αποχωρήσει από το κατοχικό κοινοβούλιο και δεν θα έπαιρναν παχυλούς μισθούς και επιδοτήσεις με την υπογραφή της τρόικας ΕΕ ΔΝΤ.

Είσαι πολύ Μαλάκας αν νομίζεις ότι θα σε σώσουν τα συνδικάτα και οι συνδικαλιστές, κανείς δεν θα σε σώσει ρε ζώο γιατί και αυτοί ευθύνονται για την κατάντια της χώρας.

Το μόνο που σου μένει Μαλάκα ψηφοφόρε είναι ή να περιμένεις στη γωνία να πεθάνεις ή να σηκωθείς από το καναπέ και να παλέψεις για την δική σου προσωπική ζωή και της οικογένειας σου.

Έχεις τρεις επιλογές:

Α. Μετανάστευση στο εξωτερικό: Πάρε τα αρχίδια μου γιατί πτυχία σαν και το δικό σου έχουν βρωμίσει σε Αμερική και Ευρώπη.

Β. Συσσίτια ανέργων , στην ουρά Μαλάκα άνεργε ψηφοφόρε για ένα πιάτο φαί και αν δεν σου αρέσει μπορεί να στήσεις κωλαράκι το δικό σου ή της γυναίκας σου, που δεν νομίζω γιατί σε προλάβανε άλλοι τριτοκοσμικοί, πριν από εσένα και είναι και πιο νέοι.

Γ. Ελληνική επαρχία, έτσι και αλλιώς, αν δεν το κάνεις τώρα που υπάρχει ζήτηση, σε λίγο με το ανεξέλεγκτο κύμα επιστροφής των “Αθηναίων”, στην Ελληνική ενδοχώρα λόγω της κατάρρευσης που έρχεται με βήμα ταχύ θα σε βρει άνεργο και στην επαρχία, δηλαδή δυο φορές Μαλάκας.

Στις Αρχές του 2011 παίζεται η τελευταία πράξη του δράματος που λέγεται Ελληνική (τα αρχίδια μου )Δημοκρατία, πέντε εκατομμύρια στην Αθήνα θα φάει ο ένας στον άλλον και μάλλον σε έχω βάλει στο μάτι προσωπικά εσένα Μαλάκα ψηφοφόρε που στήριξες όλους αυτούς τόσα χρόνια.

Μην μου πεις ρε Μαλάκα ψηφοφόρε ότι και καλά θα πάρεις τα όπλα και θα βγεις στους δρόμους, σιγά ρε Αρχίδα μην σκίσεις κανένα καλτσόν, εδώ σε μια απλή διαδήλωση δεν κατέβηκες ρε ζώο για να μην υποθηκεύσεις το μέλλον της χώρας σου στο ΔΝΤ.
Εδώ ρε ζώο ψηφοφόρε κιότεψες την επόμενη μέρα του μνημονίου με τρεις νεκρούς, άκουγες διαδηλώσεις και κρυβόσουνα και μας λές ότι θα πάρεις μωρή κουράδα και τα όπλα, φτύστα μπούτια σου και άντε ρίξε καμιά μπαλωθιά σε κανένα γάμο και πολύ σου είναι.

Λίγοι θα μείνουμε δε πειράζει από το γένος μας και καλύτερα , φυσική επιλογή λέγεται αυτό, μόνο που αυτοί που θα μείνουν δεν θα έχουν ανάγκη ποτέ πια, να δουλεύουν υπάλληλοι, σκλάβοι δηλαδή, για να φάνε, θα είναι αυτάρκεις σε τροφή, νερό και μπαρούτι, αυτοί θα είναι που θα ρίξουν αυτό το γαμημένο Καπιταλιστικό σύστημα, αυτοί θα βάλουν τα στήθη τους μπροστά γιατί θα προτιμήσουν “ Καλύτερα μιας ώρας ΕΛΕΥΘΕΡΗ ζωή παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή ! ”

1 σχόλιο:

KnowDame είπε...

Γειά σου axinosp,

Τα ίδια πάνω κάτω λέμε , μόνο που ότι και να λέμε εμείς, πάλι θα τους ψηφίσουν αρκετοί, τόσοι όσοι χρειάζονται για να τους νομιμοποιήσουν. Δυστυχώς μόνο όταν αρχίσει να σφίγγει η πείνα μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού, θα αρχίσει η πραγματική αντίδραση.

υγ. Όπως βλέπεις, εδώ και κανένα μήνα άνοιξα δικό μου ιστολόγιο