Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Η απάντηση μας στην ΝΑΣΑ που έκλεισε την Ιστοσελίδα του SOHO



Τα Γιγαντιαία ΑΤΙΑ που βρίσκονται αυτή την στιγμή γύρω από τον Ήλιο με την τεχνική της Ηλιακής Εξάλειψης γίνονται ορατά με μία απλή βιντεοκάμερα και γράφουμε την ΝΑΣΑ εκεί που δεν πιάνει μελάνι.
Ο πανικός της ΝΑΣΑ είναι εμφανής, κλείνοντας την ιστοσελίδα του τηλεσκόπιον SOHO.
Βλέπετε υπάρχει πρόβλημα από δω και εμπρός, στο πως θα πείσει η ΝΑΣΑ τους Αμερικάνους φορολογούμενους στο να ξοδέψει δισεκατομμύρια δολάρια, για την ανεύρεση τάχα μου εξωγήινων πολιτισμών,όταν οι εξωγήινοι είναι εδώ και μάλιστα τα απίστευτα τεράστια διαστημόπλοια τους είναι ορατά πλέον με μία απλή βιντεοκάμερα, όπως βλέπετε στο πιο πάνω βίντεο!
Η μόνη επιλογή που έχει από εδώ και εμπρός η Αμερικάνικη Κυβέρνηση αλλά και η ΝΑΣΑ είναι, να παραδεχθεί δημόσια για την ύπαρξη των ΑΤΙΑ, ένα μυστικό που κράτησε καλά για 60 και βάλε χρόνια.
Να σταματήσει εδώ και τώρα η Αμερικάνικη Κυβέρνηση, την προσπάθεια απροσανατολισμού με τις νυχτερινές προβολές ολογραμμάτων, αλλά και την παρουσίαση των εξωγήινων σαν εχθρικών, να αρχίσει άμεσα διαπραγματεύσεις και συνεργασία με τους εξωγήινους, για την σωτηρία του πλανήτη πριν να είναι αργά και μιλάω για τις Ηλιακές καταιγίδες του 2012 με 2013 λόγω της εισόδου του Ηλιακού μας συστήματος σε ένα τεράστιο ηλεκτρομαγνητικό νέφος με καταστροφικές συνέπειες στην πορεία του έως τώρα πολιτισμού του πλανήτη μας.
DISCLOSURE NOW!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: