Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Ανασχηματισμός στη Γαλλία

Ο Γάλλος Πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί "δέχθηκε την παραίτηση της κυβέρνησης και έτσι ολοκληρώνονται τα καθήκοντα" του Γάλλου πρωθυπουργού Φρανσουά Φιγιόν ανοίγοντας το δρόμο για έναν ανασχηματισμό που είχε ανακοινωθεί εδώ και αρκετούς μήνες, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της γαλλικής προεδρίας.

Η παραίτηση αυτή είναι το πρώτο βήμα για τον κυβερνητικό ανασχηματισμό που έχει ανακοινωθεί εδώ και πέντε μήνες και που αναμένεται να γίνει τη Δευτέρα, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές και πηγές του κυβερνώντος κόμματος Ενωση για ενα Λαϊκό Κίνημα (UMP).

Ο Φιγιόν, που σήμερα έγινε δεκτός στην προεδρία δύο φορές , θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα παραμείνει στη θέση του πρωθυπουργού. Ομως και ο νούμερο δύο της κυβέρνησης, ο υπουργός Οικολογίας Ζαν-Λουί Μπορλό, που επιθυμεί να αναλάβει την πρωθυπουργία, έγινε δεκτός σήμερα το απόγευμα από το Σαρκοζί.

Εξάλλου νωρίτερα σήμερα ο πρώην πρωθυπουργός Αλέν Ζιπέ είχε αφήσει να εννοηθεί ότι θα επιστρέψει στην κυβέρνηση. Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές αναμένεται να αναλάβει το υπουργείο Αμυνας.
ΑΘΗΝΑΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ
Σημ.axinosp:Παπανδρέου σειρά σου να φεύγεις, προλαβαίνεις ακόμα !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: