Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Γ.Παπανδρέου: «Εκλογές αν μείνω με 153 βουλευτές»

Αποφασισμένος για πρόωρες κάλπες εμφανίζεται ο πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου σε περίπτωση μη πειθαρχίας των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ σε κρίσιμα νομοσχέδια που θα χρειαστεί να φέρει στη Βουλή.

Σε δημοσίευμα της κυριακάτικης εφημερίδας Real News, αναφέρεται ότι η απόφαση των ηγετών της ΕΕ για τη χώρα μας ουδόλως καθησυχάζει τον πρωθυπουργό, καθώς οι αποφάσεις που θα πρέπει να ληφθούν το επόμενο διάστημα είναι ιδιαίτερα δύσκολες και θέτουν εν αμφιβόλω τη στάση που θα κρατήσουν οι βουλευτές του κόμματος που έχουν γίνει δέκτες έντονων κοινωνικών πιέσεων.

Στο δημοσίευμα ο πρωθυπουργός φέρεται να αποκλείει ένα νέο ανασχηματισμό της κυβέρνησης, ενώ το ερχόμενο διάστημα θα δώσει ιδιαίτερο βάρος στο θέμα του συντονισμού της κυβέρνησης, ένα μεγάλο «αγκάθι» των υπουργών.

Ωστόσο, παρά τις διαψεύσεις το χαρτί του ανασχηματισμού δεν έχει «καεί» ακόμα. Ορόσημο για τις όποιες κινήσεις που θα επιλέξει ο κ. Παπανδρέου θα είναι το Πάσχα. Παρότι δεν έχει λάβει αποφάσεις για τις αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα, οι πιέσεις που δέχεται από την Τρόικα για την αντικατάσταση συγκεκριμένων υπουργών είναι πολλές και δεδομένες.
Τσαντίρι
Σημ.axinosp:Τους ψήφους του ΛΑΟΣ-Ντόρας-Κουβέλη τους υπολογίζει στους 153 ;;

7 σχόλια:

ανυπόμονος είπε...

Έκτακτο παράρτημα….. Έκτακτο παράρτημα….. Έκτακτο παράρτημα
Ο κλοιός για τους αντιπάλους σφίγγει.
Δεν ξέρουν ποιον να “πρωτοκάψουν” (βλέπε : θυσιάσουν).
Δεχόμεθα μόνον κας, (έτσι απλά)
Μπουαααχχχχχχααααααααχαχαχαχαχαχαχα ………
Πληροφορίες αναφέρουν ότι τους δόθηκε προθεσμία 24 ωρών, να τακτοποιήσουν τα μεταξύ τους παλιά χρέη. Και από τις δύο πηγές των 2 αντιπάλων πηγάζουν πληροφορίες ότι πρόκειται περί μιας απλής παλιάς οικονομικής διαφοράς και τίποτα περισσότερο. Ο λαός δεν πρέπει να ανησυχεί. Η χώρα δεν πρόκειται να αιματοκυλιστεί πια, αυτό επιβεβαιώνεται ανεπίσημα μεν(ακόμη ;), σίγουρα δε, από όλες κατά το Σύνταγμα Εξουσίες της Χώρας. Η χώρα θα ανακτήσει τη χαμένη της αξιοπρέπεια. Το θέμα είναι έτσι απλά οικονομικό. Μια απλή μικρή οικονομική διαφορά και τίποτα περισσότερο. Ο Λαός μπορεί να κοιμάται ήσυχος στα κρεβατάκια του, άλλοι έχουν τη πρεμούρα……..μπουαχαχαχαχα………μα τόσο νάνοι πιά.
ΕΥΝΟΗΤΟΝ ΚΙ ΑΝΑΞΙΟΝ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΊ ΟΤΙ ΔΕΧΟΜΕΘΑ ΜΟΝΟΝ ΚΑΣ, “φιλαράκο”.
So, are you satisfied now? Αλ ; You are a bloody bastard, Αλ. An absolutely bloody bastard. That’s what exactly what you are, Aλ. That’s what exactly what you are, Aλ. YOU ARE A FUCKING BLOODY BASTARD, AΛ.

ανυπόμονος είπε...

Περιττόν να αναφερθεί ότι το κας πρέπει να είναι εις το ισχύον νόμισμα της χώρας(βλέπε: ευρώ).
s

ανυπόμονος είπε...

Πληροφορίες από έγκυρες πηγές μας αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός μας Γ.Α.Παπαεβραίου-Τσαντ και CIA επιφορτίστηκε από την σοσιαλιστική διεθνή με τον ρόλο του "περιπλανώμενου ιουδαίου"..... poor baby..... bon voyage mon seri.......

ανυπόμονος είπε...

Τώρα ειν' αργά για συμπόνιες-μετάνοιες.....χο χο χο χο χο χο χο

ανυπόμονος είπε...

Καταλάβατε τώρα κ. Ζαγκούλη, γιατί έπρεπε να τεθεί και θέμα "λαφύρων" ;
Επίσης οι αντίπαλοι μας αγνοούσαν το αδύνατο-δυνατό σημείο του Έλληνα, πάτησαν τον κάλο του Έλληνα, ήταν η μείωση του μισθού του, ο 'Ελληνας μπορεί να τη περάσει ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΑ, ΑΛΛΆ ΜΗ ΤΟΥ ΜΕΙΏΣΕΙΣ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ, ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΤΡΟΠΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ, κι όταν βρεθεί ο κατάλληλος εθνεγέρτης (όβερ, ακούει ;).....κλπ,κλπ,κλπ, το σύστημα αρχίζει και λειτουργεί αυτόματα.
Βέβαια χρειάζεται και η σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι. Ποια ήταν αυτή ; Θα βάζανε μάναντζερ στα σχολεία, λέει....

Συντονιζόμαστε όλοι στο ΚΟΣΜΟΣ 936

ανυπόμονος είπε...

Τι θα γίνει, Αλ ;
Κανα μπαμ-μπουμ μεσαίου βαθμού θ' ακούσουμε ; Κοντεύουμε να πάθουμε διεγερτική υπνηλίαση. Wake up man, wake up Αλ. What are you fucking doing there ? man ?
O ήχος είναι "είναι", η εικόνα είναι "φαίνεσθαι". Πρέπει να βρεις κάτι να πειστεί ο Λαός. Είδα ταραγμένα μεν, όχι τρομαγμένα δε, αλλά ακόμα με όχι αυτοπεποίθηση τον Λαό.
SO, WHAT ARE YOU FUCKING DOING THERE, AL ? ARE YOU PLAYING WITH YOUR COCK, AL ? WHAT ARE YOU FUCKING DOING THERE, AL? COME ON, AL. E,AL, I AM TALKING TO YOU. ARE YOU SLEEPING , AL ? HE IS FUCKING SLEEPING. UNBELIEVABLE !!!! I am talking to him and he is sleeping...Just absolutely fucking unbelievable

ανυπόμονος είπε...

ρε τα φουκαριάρικα τα γαλλάκια, δεν ξέρουν από πού να πρωτοφυλαχτούν.
"αγαπητέ κ. ςτρος, όπως εστρώσατε θα κοιμηθείτε, μπορούμε όμως να σας δώσουμε μία τελευταία ευκαιρία, να δούμε, αν θα τα καταφέρετε, λοιπόν "γαλάκια" έχουμε και λέμε : άμεση κατανάλωση όλων των διαθεσίμων αποθεμάτων φουα-γκρα εντός 24 ωρών από της παρούσης (Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΠΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΗΝΑΣ).Νέοι της Μεσογείου βοηθάτε τα δοκιμαζόμενα γαλάκια να κατορθώσουν να φάνε, ώστε να έχουν τα απαραίτητα ενεργειακά αποθέματα, για τις δύσκολες μέρες του ΠΟΛΕΜΟΥ.....και απλά προφητεύω ότι στο τέλος θα αναγκαστούν σε συνθήκες απόλυτης ασιτίας ας φάνε τις σαμπάνιες τους.......
ελευθερία, ισοτητα, αδελφότητα, έ? NA ! To χρυσό μετάλιο βλακειοηλιθιότητας απονέμεται στους απανταχού της Γης πουρκουάδες,ΦΑΤΕ ΤΟΥΣ ΓΑΛΟΥΣ,ΦΑΤΕ ΤΟΥΣ ΓΑΛΟΥΣ, ΦΑΤΕ ΤΟΥΣ ΓΑΛΟΥΣ, ΦΑΤΕ ΤΟΥΣ ΓΑΛΟΥΣ, ΦΑΤΕ ΤΟΥΣ ΓΑΛΟΥΣ,ΦΑΤΕ ΤΟΥΣ ΓΑΛΟΥΣ,ΦΑΤΕ ΤΟΥΣ ΓΑΛΟΥΣ,ΦΑΤΕ ΤΟΥΣ ΓΑΛΟΥΣ,ΦΑΤΕ ΤΟΥΣ ΓΑΛΟΥΣ,ΦΑΤΕ ΤΟΥΣ ΓΑΛΟΥΣ,ΦΑΤΕ ΤΟΥΣ ΓΑΛΟΥΣ,ΦΑΤΕ ΤΟΥΣ ΓΑΛΟΥΣ,ΦΑΤΕ ΤΟΥΣ ΓΑΛΟΥΣ,ΦΑΤΕ ΤΟΥΣ ΓΑΛΟΥΣ,ΦΑΤΕ ΤΟΥΣ ΓΑΛΟΥΣ,ΦΑΤΕ ΤΟΥΣ ΓΑΛΟΥΣ,ΦΑΤΕ ΤΟΥΣ ΓΑΛΟΥΣ,ΦΑΤΕ ΤΟΥΣ ΓΑΛΟΥΣ,

Ελλάδα, το θηρίο που βρυχάται,

Φοβού τους Έλληνας !?!?!?!?!

και περνάμε στον δεύτερο νικητή της βραδιάς, στο εκκολαπτήριο της προδοσίας κατά της Ανθρωπότητας στην ιστορική ιταλίτσα, ας βροντοφωνάξουμε όλοι μαζί λοιπόν: μπράβο ιταλίτσα, μπράβο ιταλίτσα, μπράβο ιταλίτσα,μπράβο ιταλίτσα, μπράβο ιταλίτσα, μπράβο ιταλίτσα,μπράβο ιταλίτσα, μπράβο ιταλίτσα, μπράβο ιταλίτσα,μπράβο ιταλίτσα, μπράβο ιταλίτσα, μπράβο ιταλίτσα,μπράβο ιταλίτσα, μπράβο ιταλίτσα, μπράβο ιταλίτσα,μπράβο ιταλίτσα, μπράβο ιταλίτσα, μπράβο ιταλίτσα,μπράβο ιταλίτσα, μπράβο ιταλίτσα, μπράβο ιταλίτσα,μπράβο ιταλίτσα, μπράβο ιταλίτσα, μπράβο ιταλίτσα,μπράβο ιταλίτσα, μπράβο ιταλίτσα, μπράβο ιταλίτσα.....................................................................άγνωσται αι βουλαί του 'Ανωθεν Κυρίου......