Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Αποδοκιμάστηκε ο Γερουλάνος στις Βρυξέλλες (video)

Από ότι δείχνουν τα πράγματα ο Σύριζα στις επόμενες εκλογές θα είναι το πρώτο κόμμα,αφού έχει καταφέρει να έχει οπαδούς από τα Καλύβια μέχρι της Βρυξέλλες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ένταση δημιουργήθηκε στις Βρυξέλλες, σε εκδήλωση επ’ ευκαιρία της επετείου από τη Μάχη του Μαραθώνα, της οποίας διοργανώτρια ήταν η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ κα.Χρυσούλα Παλιαδέλη.
Στην εκδήλωση έδωσε το παρών ο Έλληνας υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ.Παύλος Γερουλάνος, ο οποίος αποδοκιμάστε έντονα από πλήθος διαδηλωτών οι οποίοι εισέβαλαν στον χώρο της εκδήλωσης και σήκωσαν πανό εναντίον της πολιτικής της κυβέρνησης και του ΔΝΤ...δείτε το video...


citypress-gr
Σημ.axinosp:Όσο και να πριμοδοτούν με δηλώσεις τους οι Κατοχικοί ΠΑΣΟΚοι τον ΣΥΡΙΖΑ, το κόλπο δεν πιάνει και η αγανάκτηση παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις, σε λίγο θα δείτε τα αποτελέσματα !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: