Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Χαμός στο ΝΑΤΟ: Γερμανία και Τουρκία μπλόκαραν πάλι την απόφαση - ΗΠΑ: "Εμείς απλώς ακολουθούμε"

Image"Της τρελής" γίνεται στο ΝΑΤΟ, καθώς όλη τη νύχτα συνεδρίαζαν οι πρεσβευτές των χωρών-μελών του ΝΑΤΟ στη συμμαχία, στη "μαραθώνια" σύνοδο γιο να εγκρίνουν στο τέλος ένα ... εμπάργκο όπλων (!), που συμβάλλει στην εφαρμογή του εμπάργκο όπλων που επέβαλλε ο ΟΗΕ στη Λιβύη όπως ανακοινώθηκε από τον οργανισμό. 


Η Γερμανία και η Τουρκία μπλόκαραν την σχετική απόφαση (η Τουρκία ακολουθεί την δρόμο που έπρπε να είχε χαράξει το 1999 η Ελλάδα στο θέμα της Σερβίας) και αξιωματούχος του ΝΑΤΟ, δήλωσε ότι ένα άλλο σχέδιο που αφορά πιθανή εμπλοκή των συμμαχικών δυνάμεων, στην επιβολή από τα Ηνωμένα Έθνη, ζώνης απαγόρευσης πτήσεων πάνω από τη Λιβύη, θα συζητηθεί ξανά τη Δευτέρα που συνεχίζεται η έκτακτη σύνοδος, των Μόνιμων Αντιπροσώπων των χωρών-μελών. 



Η Τουρκία που συμμετείχε στην έκτακτη σύνοδο για τη Λιβύη, και η οποία είχε πάρει θέση κατά της ενεργού ανάμιξης της συμμαχίας στις επιχειρήσεις, έβαλε θέματα νομιμότητας της επέμβασης, όπως ανέφερε διπλωμάτης του ΝΑΤΟ, την Κυριακή. 



Η Γερμανία επίσης τάχθηκε ενάντια στη διεθνή επέμβαση στη Λιβύη. Το "κερασάκι": Ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ, Ρόμπερτ Γκέϊτς δήλωσε ευθαρσώς ότι "Οι ΗΠΑ δεν θα πρέπει να έχουν προεξέχοντα ρόλο, στις επιχειρήσεις στη Λιβύη, λέγοντας ότι η πρωτοκαθεδρία πρέπει να αναληφθεί από άλλες χωρες-μέλη τις επόμενες ημέρες".

Ποιος είπε ότι υπάρχει ΑΝΣΚ και φως για το τέλος της κρίσης;

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Σημ.axinosp:Δηλαδή ο Καντάφι, μπορεί να μπεί στην Βεγγάζη και να συνεχίσει αυτό που σταμάτησε!!

4 σχόλια:

ανυπόμονος είπε...

Όλοι στο : http://mavrifatria.blogspot.com/

ανυπόμονος είπε...

Όλοι στο : http://mavrifatria.blogspot.com/

ανυπόμονος είπε...

Έτσι ακριβώς όπως τα λες είναι τα πράγματα αγαπητέ Αχινέ, (αντιγράφω αυτολεξεί):

"Σημ.axinosp:Δηλαδή ο Καντάφι, μπορεί να μπεί στην Βεγγάζη και να συνεχίσει αυτό που σταμάτησε!! "

Σαν να λέμε : " Ο Κανταϊφι τραβάει τις τζούρες του με τους Βεδουίνους του κι έχει βάλει εμάς τους Αρχαίους Έλληνας, ως "λαγούς" της Υγιούς Ανθρωπότητας (ΜΕΣ'ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΧΑΡΜΑΝΑ) να πρέπει να ξεβρακώσουμε τους πάγκακους. Κηφήνα Κανταϊφι ως πότε θα ζεις εις βάρος μας ?

ανυπόμονος είπε...

Κηφήνα Κανταϊφι, είμαι έτοιμος να καταθέσω προσφυγή στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης για τα εγκλήματά σου κατά της Υγιούς Ανθρωπότητας.

Όφειλες να είχες ήδη ξεκινήσει την επίθεση κατά των μονσεριπουρκουάδων.

What are you fucking doing there, Μουαμάρ ? Are you playing with your cock, Μουαμάρ ?

Κανταϊφι σε εκλιπαρούμε, ξεκίνα τον Πόλεμο τον Ιερό. Δεν μπορούμε να συγκρατήσουμε τον εξαγριωμένο Λαό εδώ. Πρέπει να τους ρίξουμε ξανά στη τηλεόραση, επειγόντως, μόνο που τώρα δεν τρώνε κουτόχορτο, θέλουν "λέει" : ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΟΛΕΜΟ.............κάνε κάτι, δεν μπορούμε να τους συγκρατήσουμε...............άρτον και θεάματα επειγόντως.............