Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Εμφάνιση και ομιλία Μ.Καντάφι: "Πάμε σε παρατεταμένο πόλεμο"

Αισιόδοξος εμφανίστηκε σήμερα μιλώντας στην κρατική τηλεόραση ο Μουαμάρ Καντάφι και χαρακτήρισε "Αναπόφευκτη" την κατατρόπωση των δυτικών δυνάμεων, και συμπλήρωσε ότι η Λιβύη προετοιμάζεται για μεγάλης διάρκειας πόλεμο.

Eπίσης δήλωσε ότι οι αεροπορικές επιδρομές κατά της Λιβύης ισοδυναμούν με τρομοκρατία και θα νικηθούν. «Θα πρέπει να αντισταθούμε και να αντιδράσουμε σε αυτήν την επίθεση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Λίβυος πρόεδρος και συνέχισε, απευθυνόμενος στις δυνάμεις της Δύσης:

«Στο Αφγανιστάν ηττηθήκατε. Ο Μπιν Λάντεν σας κέρδισε. Το ίδιο θα γίνει και στη Λιβύη. Θα υπερασπίσουμε τα εδάφη μας. Δεν μαθαίνετε από το παρελθόν. Δεν μάθατε από τη Σομαλία. Πάντα θα καταστρέφεστε. Ετοιμαστείτε για μακροχρόνιο πόλεμο για τον οποίο δεν είστε έτοιμοι, να το ξέρετε. Είναι μία πολύ σημαντική στιγμή για εμάς. Πλέον, ο κόσμος διαδηλώνει εναντίον σας. Όλος ο κόσμος θα είναι μαζί μας. Ισλαμιστές, Χριστιανοί, Άραβες, Ευρωπαίοι. Τώρα μου δίνετε μία ιστορική ευκαιρία. Η επανάσταση θα γίνει παγκόσμια, από το λαό».

«Θα ηττηθείτε και θα γυρίσετε στις χώρες σας. Ακόμη και οι γυναίκες, θα συμμετάσχουν στον αγώνα. Ο κάθε Λίβυος έχει ένα όπλο στα χέρια του. Σίγουρα, θα νικήσουμε», κατέληξε.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Σημ.axinosp:Όσο και να σας φαίνεται περίεργο, η Λιβύη δεν είναι Ιράκ, αν χαθεί η Βεγγάζη, η ζυγαριά θα κλείσει υπέρ του Καντάφι, θέλουν δεν θέλουν οι ΑγγλοΓάλλοι!!

1 σχόλιο:

ανυπόμονος είπε...

σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσς