Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Διαμαρτυρία για τον βανδαλισμό στο τουρκικό νεκροταφείο

Επίθεση που σημειώθηκε τα χαράματα της 25ης Μαρτίου στο τουρκικό στρατιωτικό νεκροταφείο Αθηνών - Πειραιώς, καταδικάζει με ανακοίνωση του το τουρκικό υπουργείου Εξωτερικών.

«Μας προκαλεί εντύπωση η στιγμή αυτής της επίθεσης», αναφέρει η ανακοίνωση και προσθέτει: «Πιστεύουμε ότι αυτές οι ενέργειες που προέρχονται από όσους ενοχλούνται από την ανάπτυξη των ελληνοτουρκικών σχέσεων, δεν θα έχουν κανένα αποτέλεσμα».

«Περιμένουμε από τις ελληνικές αρχές να εντοπίσουν το συντομότερο δυνατόν τους δράστες της επίθεσης, η οποία πλην του τουρκισμού προσβάλλει θεμελιώδεις ανθρωπιστικές αξίες, και να τους οδηγήσουν στην δικαιοσύνη», καταλήγει η ανακοίνωση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο φύλακας του νεκροταφείου τα ξημερώματα της 25ης Μαρτίου αντιλήφθηκε ότι σε ένα από τα μνήματα άγνωστοι είχαν αφήσει μια τουρκική σημαία, μία αφίσα του Γεώργιου Καραϊσκάκη, μία γουρουνοκεφαλή στην οποία είχαν τοποθετήσει μία επιγραφή με υβριστικά συνθήματα, ενώ έγραψαν με σπρέι το σύνθημα «Ζήτω το 1821».
Zougla
Σημ.axinosp:Φαντάσου και να κάνανε πραγματικούς βανδαλισμούς όπως στην Ίμβρο στις 31 Οκτωβρίου 2010,ή όπως στο Ελληνικό νεκροταφείο του Βαλουκλή της Κωνσταντινούπολης στις 5 Σεπτεμβρίου του 2009, τι θα έλεγε ο Πεταλωτής!!

Πάντα πατριώτης αυτός ο άνθρωπος έκανε διακοπές για να μην ξεχνίομαστε στο Ουλούνταγ('Ολυμπο) της Τουρκίας την πρωτοχρονιά , μην δώσει κάνα φράγκο σε Έλληνες!

Αλλά μετά φταίει ο Καραισκάκης που είπε «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Τι θαρεύσετε κερατάδες... Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε "από ημάς" συνθήκην με "έναν" κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα. Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω, άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον μπούτ...σον» - «Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης, 1782-1827».

Δεν υπάρχουν σχόλια: