Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Ιαπωνία: ραδιενέργεια στις 3.355 φορές πάνω από το επιτρεπτό όριο, ειδικά υφάσματα και δεξαμενόπλοια

Ιαπωνία: Αύξηση της ραδιενέργειας στη θάλασσα

Υψηλότερες κατά 3.355 φορές πάνω από το επιτρεπτό όριο μετρήθηκε το ραδιενεργό ιώδιο στη θάλασσα κοντά στον αντιδραστήρα 1 της Φουκουσίμα, όπως ανακοίνωσε η Επιτροπή Πυρηνικής και Βιομηχανικής Ασφάλειας της Ιαπωνίας. Ύψιστη επαγρύπνηση ζήτησε ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας από τους ειδικούς, μετά την ανίχνευση πλουτωνίου στο έδαφος εντός αλλά και εκτός των εγκαταστάσεων του σταθμού. Στη χώρα μεταβαίνει αύριο ο Νικολά Σαρκοζί, ενώ Γαλλία και ΗΠΑ στέλνουν εμπειρογνώμονες και ειδικά ρομπότ για έλεγχο της ραδιενέργειας. Σε επικοινωνία που είχε ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας με τον Αμερικανό πρόεδρο, συμφώνησαν να συνεργαστούν στην αντιμετώπιση της πυρηνικής κρίσης. Στο νοσοκομείο εισήχθη ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Tepco....
...Η ραδιενέργεια στο θαλασσινό νερό είναι απίθανο να έχει οποιαδήποτε σημαντική επίπτωση στην ανθρώπινη υγεία, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου αξιωματούχος της Ηλεκτρικής Εταιρείας του Τόκιο (Tokyo Electric Power Co, TEPCO), που εκμεταλλεύεται τον πυρηνικό σταθμό της Φουκουσίμα, ενώ δεν είναι σαφές πώς έγινε ραδιενεργό το νερό της θάλασσας γύρω από το σταθμό.
Ελευθεροτυπία

"Απρόβλεπτη" κατάσταση

Η Ιαπωνία εξετάζει νέα μέτρα για να αντιμετωπίσει την πυρηνική κρίση στο σταθμό της Φουκουσίμα, τη μεγαλύτερη που έχει γνωρίσει η χώρα, ανακοίνωσε η κυβέρνηση.

Μια επιλογή θα ήταν να καλυφθούν οι αντιδραστήρες 1, 3 και 4 του πυρηνικού σταθμού με ένα ειδικό ύφασμα που συγκρατεί τα ραδιενεργά σωματίδια, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιουκίο Εντάνο.

Το Τόκιο εξετάζει επίσης το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει ένα δεξαμενόπλοιο για να συγκεντρώσει σ' αυτό το μολσυμένο με ραδιενέργεια νερό που υπάρχει στα κτίρια των τουρμπίνων δίπλα στους αντιδραστήρες που αντιμετωπίζουν προβλήματα καθώς και σε μια σήραγγα που βρίσκεται κοντά στον αντιδραστήρα 2 και καταλήγει στο εξωτερικό του κτιρίου.
www.ana-mpa.gr

Σημ.axinosp:Να δω τι άλλο θα ακούσουμε από τους εγκληματίες της Tepco!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: