Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Μπήκαν στη Βεγγάζη οι δυνάμεις του Μ.Καντάφι;

Στα προάστεια της Βεγγάζης έχουν μπει οι κυβερνητικοί σε μία αστραπιαία νυχτερινή επιχείρηση, σύμφωνα με το δίκτυο Αλ Τζαζίρα.Το αραβικό τηλεοπτικό δίκτυο μετέδωσε πως οι δυνάμεις του Καντάφι εισήλθαν στα δυτικά προάστια της πόλης και πως το κέντρο της δέχεται πυρά πυροβολικού.

Δημοσιογράφος του BBC αναφέρει ότι είδε τανκς των δυνάμεων του Καντάφι μέσα στη Βεγγάζη, αλλά αυτή η πληροφορία δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά αλλού. Χιλιάδες άνθρωποι εγκαταλείπουν τα δυτικά προάστια της Βεγγάζης και κατευθύνονται προς τα ανατολικά, σύμφωνα με το πρακτορείο Αλ Τζαζίρα.

Εξάλλου, όπως μεταδίδουν τα διεθνή πρακτορεία μαχητικό αεροσκάφος κατερρίφθη από τους εξεγερμένους πάνω από τη Βεγγάζη και συνετρίβη στο έδαφος. Νωρίτερα προηγήθηκαν βομβαρδισμοί στα νοτιοδυτικά της πόλης, μετέδωσαν το Γαλλικό Πρακτορείο και το Reuters επικαλούμενα δημοσιογραφικές πηγές και μαρτυρίες.

"Επίθεση δέχονται οι κυβερνητικές δυνάμεις από συμμορίες της Αλ Κάιντα κοντά στη Βεγγάζη", σύμφωνα με το λιβυκό πρακτορείο ειδήσεων, Jana, που αντικρούει τις πληροφορίες από των αντικαθεστωτικών δυνάμεων ότι η πόλη δέχεται επίθεση από τα κυβερνητικά στρατεύματα. "Συμμορίες της Αλ Κάιντα επιτίθενται σε μονάδες των ενόπλων δυνάμεων που σταθμεύουν δυτικά της Βεγγάζης. Αυτές οι τρομοκρατικές συμμορίες χρησιμοποίησαν ελικόπτερα και ένα μαχητικό αεροσκάφος για να βομβαρδίσουν τις ένοπλες δυνάμεις μας, παραβιάζοντας κατάφωρα τη ζώνη εναέριου αποκλεισμού που επέβαλε το Συμβούλιο Ασφαλείας", μετέδωσε το Jana, επικαλούμενο πηγές του υπουργείου Αμυνας.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Σημ.axinosp:Πάει και η Βεγγάζη, βάστα Καντάφι !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: