Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Το ραδιενεργό σύννεφο από τη Φουκουσίμα την Πέμπτη θα φτάσει στην Ελλάδα!

Οι επιστήμονες διαβεβαιώνουν πως δεν απειλεί την υγεία του ανθρώπου.

Η πηγή είναι το Γαλλικό δημόσιο μετεωρολογικό κανάλι Meteo-France.
Στον ιστότοπο του Γαλλικού ινστιτούτου μπορείτε να δείτε το μοντέλο πρόβλεψης που έχουν αναπτύξει, σύμφωνα με το οποίο το ραδιενεργό σύννεφο θα καλύψει αύριο την Γαλλία και μεθαύριο θα είναι η σειρά της Ιταλίας και της Ελλάδας.
Το σχετικό βίντεο με το γράφημα που δείχνει την πορεία του ραδιενεργού νέφους μπορείτε να το δείτε εδώ:



Η ραδιενέργεια που αναμένεται να φτάσει σε ολόκληρο τον ευρωπαικό χώρο σύμφωνα με τη συγκεκριμένη πρόβλεψη και το μοντέλο που έχουν αναπτύξει θα πρέπει να είναι σε πυκνότητα της τάξης του 0,001 Bq/m3

Από τα αντίστοιχα μετεωρολογικά ινστιτούτα της Ιταλίας όπως το Ispra επιβεβαιώνεται πως στην Ιταλία όπως και στην υπόλοιπη Ευρώπη θα αυξηθεί η ραδιενέργεια, αλλά σε πολύ μικρές ποσότητες.

Αναλυτικότερα όπως προβλέπουν η αναμενόμενη ποσότητα ραδιενέργειας θα είναι από 1000 εώς και 10.000 φορές μικρότερη από εκείνη του Τσερνομπίλ, δηλαδή μεταξύ εκατό και χιλίων εκατομμυριοστών μπέκερελ ανά κυβικών μέτρων του αέρα.

Τσαντίρι
Σημ.axinosp:"η αναμενόμενη ποσότητα ραδιενέργειας θα είναι από 1000 εώς και 10.000 φορές μικρότερη από εκείνη του Τσερνομπίλ", Το άλλο με τον Tοτό το ξέρετε ;;

2 σχόλια:

ανυπόμονος είπε...

..νάχουν κι ένα άλλοθι που θα μένουν κλεισμένοι στο σπίτι..


Να δείς τι νανοι είναι Αχινέ, που όλο για πυρηνικό πόλεμο (ή 3ο παγκόσμιο πόλεμο τέλος πάντων) μιλάγανε και φοβίζανε τον κόσμο κι ούτε καν αποθέματα τροφίμων στο σπίτι δεν είχαν (μα τι νανοι πια). Τώρα κλεισμένοι στο σπίτι τους, φοβισμένοι, ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΟΙ, σε λίγο ούτε μάσα δεν θάχουν..............
poor pagkake...αρχηγέ της εν Ελλάδι μασονίας
''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
..βενιζελάκο, ετοιμάσου, έρχεται η σειρά σου.....ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑ........

ανυπόμονος είπε...

.."φιλαράκια".. αν δεν το έχετε ήδη καταλάβει, ο 3ος παγκόσμιος ήδη ξεκίνησε, ...μόνο που δεν θα γίνει με πυρηνικά, αλλά με το μυαλό πλέον ..(άρα, βλέπε.....these fucking Greeks win again.....), ο δε νανος αινσταιν προέβλεψε ότι θα γίνει και 4ος.......φαντάσου δηλαδή τι νάνοι, αυτόν είχαν για καλύτερό τους.......

ΜΑΓΚΕΣ, όπως καταλαβαίνετε παίζουμε με νάνους, οπότε ας το γυρίσουμε στη πλάκα καλύτερα......