Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

ΛΑΟΣ : Ενδεχόμενο πρόκλησης ταραχών κατά τη διάρκεια των εορτασμών για την 25η Μαρτίου

Την ανησυχία του για το ενδεχόμενο πρόκλησης ταραχών κατά τη διάρκεια των εορτασμών για την 25ης Μαρτίου από άτομα που δεν έχουν σχέση με τους μαθητές εξέφρασε ο ΛΑΟΣ με ανακοίνωση του. Πιο αναλυτικά όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΛΑΟΣ :

«Οι αριστεριστές και τα μικρόφωνά τους προσπαθούν να εξωθήσουν την μαθητιώσα νεολαία σε επεισόδια κατά τη διάρκεια του εορτασμού της 25ης Μαρτίου, που συμπίπτει φέτος με τη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες. Ελπίζουμε ότι οι γονείς δεν θα επιτρέψουν να χρησιμοποιηθούν τα παιδιά τους για τα πολιτικά παιχνίδια ακραίων κύκλων».

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Σημ.axinosp:Πρέπει να το βουλώσουμε για ότι ξεπούλημα μας κάνει ο ΓΑΠ στις Βρυξέλλες, γιατί υπάρχει Εθνική εορτή που για τα κοθώνια σαν τον Καρατζαφέρη, η έννοια της Ελευθερίας ενος ολόκληρου έθνους δεν συμβαδίζει με τις παρελάσεις!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: