Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Ετσι φεύγουν οι προδότες ...απο την πίσω πόρτα.


Έτσι θα φύγεις Τζέφρυ και απο την Ελλάδα...Νύχτα και απο την πίσω πόρτα όπως σε φυγάδευσαν και σήμερα στην Σύρο...ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ Κυκλοφορεί όπως ενας κανονικός δικτάκτορας... τον κράζουν παντου και παει παντου μόνο με τα ΜΑΤ συνοδεία...

ΕΤΣΙ,ΟΠΟΥ ΦΥΓΕΙ-ΦΥΓΕΙ ΤΖΕΦΡΥ:



Οι γνωστές πλέον φάτσες των οπλισμένων μπράβων του,κοιτάνε απειλητικά προς το μέρος της κάμερας:Ταυτόχρονα,διακρίνονται πασοκόσκυλα και ο Γερουλάνος να προσπαθούν να γελάσουν,ενώ ο κόσμος σε μικρή απόσταση βράζει και συγκρατείται από τα ΜΑΤ!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΙΡΑ ΤΩΝ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ:ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΛΙΜΟΥΖΙΝΕΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ!

Ως πότε θα τους φυλάτε,ΜΑΤατζήδες;Αυτός είναι ο ρόλος σας,να είστε τα σκυλάκια του κάθε γραικύλου;

Λόγιος Ερμής

3 σχόλια:

ανυπόμονος είπε...

..Έ,ι τζέφρυ, έλα να σου πω το κόλπο να τη σκαπουλάρεις..
..σοβαρολογώ..

s

ανυπόμονος είπε...

Και ξέρεις γιατί θέλω να σε σώσω ?
Γιατί δεν αντέχω να βλέπω τον γερουλάνο να γελάει

ανυπόμονος είπε...

εις βάρος σου