Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

ΑΠΟ ithacanet ΠΡΟΣ "ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ": Να σταματήσει η πλάκα

Σχόλιο , με αφορμή την ανάρτηση αυτή: "ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ"

--------------

Ένα σαφές μήνυμα προς τους πολιτικούς, τα κόμματα και τους επιχειρηματίες της διαπλοκής και της αγαστής συνεννόησης:

Να σταματήσει αυτή η πολύχρονη πλάκα, όπου έχουμε μια επιχείρηση, που ουδέποτε έχει απαντήσει σε αιτιάσεις, διαμαρτυρίες, καταγγελίες και κάθε είδους πράξεις πολιτών.

Αντί για τα "Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς ΑΕ, απαντούν εργαζόμενοι, διευθυντές, το ΠΑΜΕ, ληξουριώτες πολιτικοί, ΜΜΕ, που λαμβάνουν διαφημιστικά πακέτα, άλλοι φορείς και κάθε είδους εκπρόσωπος της συνήθως σιωπηλής επιχειρηματικής κομματοκρατίας.

Ξέρουμε τι θα πει πόνος και καημός για το μεροκάματο. Και το ξέρουμε, περισσότερο,. επειδή δεν το έχουμε και δεν θέλουμε κανείς να πέσει στην ίδια μοίρα.

ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ, ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, όταν κάποιος του βάζει θέματα, που αφορούν την επιχείρηση του και να μην κρύβεται πίσω από εργαζόμενους και τους κάθε είδους και απόχρωσης "αυτόκλητους" προστάτες - συνήγορους.

Αυτό θα πει πολιτισμός .



Κι ας μην τα βάζει κανείς με την ανωνυμία των παιδιών, που υπογράφουν σαν "αναρχικοί". Σε ένα σύστημα, που η δημοκρατία είναι ψευδεπίγραφη, ΝΑΙ, τα παιδιά φοβούνται.

Ας είχε την τόλμη και το σθένος και τον πολιτισμό, ο ιδιοκτήτης και ο επίσημος εκπρόσωπος της επιχείρησης να απαντά δημοκρατικά, όταν κάποιος επώνυμος πολίτης προσφεύγει στα δικαστήρια και τον βγάζει παράνομο, αντί να του κοτσάρει αγωγή ενός εκατομμυρίου ευρώ, επειδή είπε την καταραμένη λέξη "ρύπανση".

ΝΙΚΗΣΑΤΕ , κύριε υπουργέ του Πολιτισμού και προστάτη του Περιβάλλοντος. ΝΙΚΗΣΑΤΕ. Χάρις στην αγωγή που του κάματε, ο άνθρωπος ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕ.

Πριν να κρυφτείτε πίσω από τους υπαλλήλους σας και να αρχίσετε να μιλάτε, μέσω αυτών, για "ανώνυμους", να είχατε τον πολιτισμό, να απαντήσετε σε συγκεκριμένη ανοιχτή επιστολή , που σας είχα απευθύνει μέσα από το "νυστέρι" και σας έδωσα , εγώ ο ίδιος, προσωπικά. Ανήμερα, στις 28 Οκτώβρη 2009, όταν ξανά είχατε έρθει σαν εκπρόσωπος της κυβέρνησης των τραπεζιτών. Και ήταν μια ευγενική επιστολή. Η σημερινή είναι λιγότερο ευγενική και ζητώ συγνώμη, αλλά με θυμώνει η δειλία.



Έτσι είναι.

Τόσα χρόνια σέρνεται μια ιστορία και για "εκπρόσωποι" της εταιρείας εμφανίζονται εργαζόμενοι, συνδικαλιστές, ΜΜΕ, κόμματα και πολιτικοί.

ΚΑΝΕΙΣ δεν θέλει οι εργαζόμενοι να μείνουν χωρίς δουλειά.

ΘΕΛΟΥΝ, ΟΜΩΣ, ΟΙ ΘΗΝΙΑΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΑΔΩΝ ΤΟΥΣ.

ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΣΤΡΑΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΑ ΝΕΡΑ, ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΤΟΠΙΟ ΚΑΙ ΝΕΚΡΗ ΦΥΣΗ.



ΥΓ:

Βεβαίως, η όποια "ρύπανση" ή "μόλυνση" στην περιοχή δεν οφείλεται στις δραστηριότητες των πεντακάθαρων και υγιεινών ιχθυοτροφείων.

Φταίνε τα αστικά λύματα από τις αποχετεύσεις των γύρω χωριών.

Μην κάνετε τον κόπο, να μου στείλετε αγωγή. Το δικό μου στόμα δεν κλείνει.

Το ονοματεπώνυμο το έβαλα, παρόλο που με το θέμα συμφωνεί όλη η ομάδα του ithacanet.gr, και το κάναμε για να μην παίξετε ξανά με τις "ανωνυμίες".

Και ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ από εργαζόμενο. Πολιτικά και ηθικά, είναι τουλάχιστον ντροπή και έλλειψη πολιτισμού, κύριε υποργέ του πολιτισμού και της διεθνούς και ντόπιας τραπεζοκρατίας.

(Για την ιστορία: Η μόνη πολιτική οντότητα που έχει αναφερθεί στο θέμα κριτικά είναι "αναρχικοί κεφαλονιάς", κάτι παιδιά που τους λένε αλήτες).

-------------------------------

(σκίτσο άσχετο από Δον ΨΥΧΩΤΗΣ: "παγκάρι")

Όλα τα παχύδερμα μοιάζουν, δον.
About the Author
Γιάννης Κων. Κρούσος
Ithacanet

Δεν υπάρχουν σχόλια: