Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Αρνούνται να συμμετέχουν οι πολιτικοί στις εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου..

Απο το σπίτι τους φαίνεται πως φέτος θα δουν την παρέλαση οι πολιτικοί.. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία», υπουργοί και υφυπουργοί δείχνουν απρόθυμοι να εκπροσωπήσουν την κυβέρνηση στις εκδηλώσεις και στις ανά την Ελλάδα παρελάσεις της 25ης Μαρτίου. Ο λόγος είναι ότι έχουν ανησυχήσει από τον τρόπο αντιμετώπισης κυβερνητικών στελεχών, αλλά και των πολιτικών εν γένει, με γιαούρτια, νεράντζια κλπ. Μπορεί να μην αμφιβάλλουν ότι είναι υποκινούμενες αυτές οι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας, αλλά και κανείς δεν θέλει να γίνει «οσιομάρτυρας» στην κυβέρνηση και να εμφανισθεί σαν… μαγιονέζα στα τηλεοπτικά πλάνα.
Τρελό Κουνέλι
Σημ.axinosp:Δεν θέλω μαλακίες, αυτά είναι ψέματα κανείς δεν θα σας πειράξει αγαπητά μου ΠΑΣΟΚΙΑ, ρε πούστη μου τζάμπα έχω καβατζώσει 3 τελάρα αυγά από τα ληγμένα του τοπικού σούπερ μάρκετ, τόσες μέρες και έχει βρωμίσει η πολυκατοικία!!

3 σχόλια:

ανυπόμονος είπε...

Αχινέ, έγραψες...

Εγώ να δεις τι έχω πάθει.....έχω κάτι Σαμπάνιες στο ψυγείο από το 1974...πίστευσα ο αφελής στις προοπτικές της ψωλογαμωδημοκρατίας τους...

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ είσαι ο φίλος μου!!!
Δεν υπάρχει άλλος που σχολιάζει τόσο σπαρταριστά αλλά ως το κόκκαλο τα 300 μ@λακισμένα του ελληνικού Κ(υ)νοβουλίου.
Διαχρονικοί πρωταθλητές στην υπερσυγκέντρωση εθνικού μίσους (από τους πολίτες), φυσικά οι ΠΑΣΟΚΟΙ και ακολουθούν όλοι οι άλλοι από τα δεξιά μέχρι τα αριστερά...

Δικαιοπολης είπε...

Πρόκειτε για 20.000.000 Ευρώ!!! Επουράνιων αφορολόγιτων εταιριών!!

Κι όταν συνεργούν νομοθετικά δια της σιωπής ΤΟΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ?

http://diaploki-diafthora.blogspot.com/2010/08/blog-post.html

Από τη συνέντευξη Βαγγέλη Αποστόλου για το σκάνδαλο της Σκύρου
http://skyrosnea.pblogs.gr/2008/10/h-synentefxh-toy-baggelh-apostoloy.html

“...Όλα τα παραπάνω καλύφθηκαν, δυστυχώς, εκ των υστέρων και νομοθετικά με την προσθήκη την ύστατη στιγμή (δεν υπάρχει στο Σχέδιο Νόμου) στο άρθρο 15 του .. Ν. 3208/03 .., της φράσης: «Τα δάση και οι δασικές εν γένει εκτάσεις των περιοχών…. και της νήσου Σκύρου του Νομού Ευβοίας, τα οποία υπέκειντο σε διαχείριση, ως ιδιωτικά, σύμφωνα με την 70534/30-11-1894 διαταγή του Υπουργείου Οικονομικών, αναγνωρίζονται ως ιδιωτικά» (ε)...”

Αυτό το “(δεν υπάρχει στο σχέδιο νόμου)”
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ?
ποιος ο συντάκτης του? και ποιος ο τεχνοκράτης της σύνταξής του?, ποιος προιδέασε ποιος προέτρεψε και ποιος είχε την φαεινή ιδέα? για την παραποίηση του πνεύματος του Νομοθέτη, μέσω του κείμενου προσθήκης στο νόμο, παρά του ότι κάτι τέτοιο δεν υπήρχε στο πνεύμα του Νομοθέτη στο Σχέδιου τού Νόμου του, και ΠΑΡΑΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ του ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ έξω από το Σχέδιο Νόμου, ΚΑΤΑ την ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ, έκανε ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ...