Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Πως τους υποδέχθηκαν οι...ακτιβιστές!



Σημ.axinosp:Τα "συγχαρητήρια μου" στους Ισραηλινούς εμπνευστές του σχεδίου κατάληψης των πλοίων στο Κομβόι της Γάζας.
Όταν στέλνεις πάνοπλους στρατιώτες να κατέβουν σε πλοίο που τους περιμένουν εξοργισμένοι ακτιβιστές για την πειρατεία που εσύ κάνεις, τα πράγματα θα έχουν την αντίθετη τροπή που εσύ περιμένεις.
Πως θα αντιμετώπιζαν τα Ισραηλινά κομάντο κάποιον που τους επιτίθεται, όταν το μόνο μέσο που έχουν για να τους αντιμετωπίσουν είναι το τουφέκι τους, μα φυσικά με σφαίρες που σπέρνουν το θάνατο σε τουλάχιστον 19 ακτιβιστές και μάλιστα οι περισσότεροι Τούρκοι.
Κανένας από το επιτελείο του εγκληματία Ολμερτ, δεν σκέφτηκε ότι αυτό αντιμετωπίζεται σαν μια κλασσική περίπτωση βίαιων διαδηλωτών, με χρήση χημικών όπως γίνεται σε όλες τις διαδηλώσεις όταν τα πράγματα παρεκτρέπονται.
Όσο και να προσπαθούν τα Εβραιοκρατούμενα Δυτικά ΜΜΕ να μας δείξουν ότι είχαν να αντιμετωπίσουν εξοργισμένους και φανατικούς διαδηλωτές, οι θάνατοι είναι θάνατοι, το καταλάβατε αυτό.
Το παιχνίδι που σας έπαιξαν οι "Ισλαμιστές" Τούρκοι ή "υποστηριχτές” της Χαμάς τσιμπήσατε σαν χάνοι το δόλωμα και το φάγατε αμάσητο, με την έπαρση και την μαλακία που σας διακρίνει!
Τώρα άν ο Ερντογάν ζητήσει να συνοδεύονται τα επόμενα πλοία βοήθειας από φρεγάτες του Τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού, εσείς απλά θα τον πιείτε γιατί απλά οι Ισραηλινές Κορβέτες δεν θα μπορέσουν να τα βάλουν με τα μεγαλύτερα σε μέγεθος και εξοπλισμό πλοία του Τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού.
Ας κάνουμε υποθετικά το εξής σενάριο.
Το επόμενο κομβόι ξεκινάει με εφόδια και συνοδεύεται από τουρκικές φρεγάτες, στα 100 μίλια εμφανίζεται το Ισραηλινό ναυτικό με τις κορβέτες του και τα ταχύπλοα του γεμάτα κομάντο.
Οι Τούρκοι θα πλευρίσουν την νηοπομπή και απλά θα εμποδίζουν τα μικρά αυτά Ισραηλινά πλοία να πλησιάσουν με βίαιες μόνο μανούβρες που θα φτάσουν να ξύσουν και κανένα, με αποτέλεσμα στα μεγαλύτερα να τους δημιουργήσουν κάποιο ρήγμα στα πλευρά του αλλά και στην υπερηφάνεια του και στα μικρότερα τα απόνερα και μόνο των βίαιων ελιγμών των Τουρκικών φρεγατών απλά να τα βυθίσουν.
Ισραηλινοί κομάντο που θα προσπαθήσουν να ξανακατέβουν με σχοινιά από ελικόπτερα δεν θα τους περιμένουν "ισλαμιστές" και άλλοι ακτιβιστές αλλά ένοπλοι κομάντος του Τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού.
Φυσικά θα μου πείτε ότι έχετε την περίφημη Ισραηλινή σας Αεροπορία, καμία αντίρρηση, αλλά ένα Ισραηλινό F15 δεν μπορεί να αποτρέψει τον διάπλου του κομβόι, η μόνη χρήση που μπορεί να κάνει είναι η χρήση βομβών, αλλά κανείς δεν θα ήθελε να αρχίσει έναν πόλεμο για μερικούς τόνους Ανθρωπιστικής βοήθειας.
Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να ζητήσετε την διαβεβαίωση της Τουρκίας ότι δεν θα στείλουν μαζί με την βοήθεια και μερικούς φορητούς αντιαεροπορικούς πυραύλους, που αρέσκονται να την πέφτουν σε Ισραηλινά πολεμικά Αεροπλάνα και Ελικόπτερα.
Έτσι με την χοντρομαλακία σας αυτή και θα αφήσετε να πάει η βοήθεια με βαριά καρδιά στην Γάζα και θα κάνετε μάγκες τους Τούρκους, στα μάτια του Αραβικού έθνους.

Τώρα στα δικά μας, αντί η Ελλάδα στο προηγούμενο σενάριο οι φρεγάτες που συνοδεύουν το κομβόι να είναι Ελληνικές μαζί με ενδεχόμενη προστασία Πολεμικών Αεροπλάνων από την αεροπορική βάση "Ανδρέας Παπανδρέου¨(!!) στην Κύπρο και τις βάσεις της Κρήτης, εμείς απλά μαλακιζόμασταν κάνοντας αεροπορικές ασκήσεις με τους Ισραηλινούς, γιατί του καύλωσε του Ελληναρά της διασποράς του μαλακοπίτουρα Γεώργιου Παπανδρέου να επιλέξει άλλο στρατόπεδο από αυτό που έχουμε τόσα χρόνια με τους Άραβες.
Ήταν τόσο σίγουρος για τις επιλογές του αυτές ο ΜεγαλοΜαλάκας που έχουμε για Πρωθυπουργό που έχει εξαφανιστεί όλη μέρα εχτές για να μην καταδικάσει τους νέους του Συμμάχους, τέτοια μαλακία τον βαράει.
Το μεγαλειώδες της ανύπαρκτης ευφυίας του Πρωθυπουργού μας συμπλήρωσε ο άλλος Καραγκιόζης, ο Χρυσοχοίδης που απρόκλητα χτύπησε την διαδήλωση έξω από την Ισραηλινή Πρεσβεία.
Να χαιρόμαστε τα ζώα που μας κυβερνάνε της κατοχικής κυβέρνησης του ΔΝΤ-Αμερικάνων-Ισραήλ !!
Υ.Γ. Δεν συζητάω για το Ισραηλινό κατάπτυστο βίντεο του i-reporter, ο καθένας όπου είναι ταγμένος !!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μήπως το βίντεο είναι ψεύτικο, φτιαγμένο από τους ισραηλινούς; Πως είναι μέρα αφού η επίθεση έγινε στις 4.30 τα χαράματα;

Ανώνυμος είπε...

τετοια ασχετοσυνη ουτε η ΕΛΑΣ δεν θα επιδυκνειε κατεβηκαν με αυτοματα τεσσερα ατομα σε ενα πλοιο 600 ατομων ενω θα επρεπε να εχουν ριξει δακρυγονα κροτου λαμψης και να εχουν ασπιδες γκλοπ και συσκευες ηλεκτροσοκ.
η τελειως ασχετοι η επικυνδυνοι, μαλλον το δευτερο