Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΝΤΟΥ ΣΤΑ ΧΟΥΝΤΟΚΑΝΑΛΑ;?@#$%^&*

“Τι κάθεστε εδώ!στα κανάλια να πάτε και να τα καταλάβετε!Εχουμε χούντα και στις χούντες οι τηλεοράσεις παίζουν τον πιο βρώμικο ρόλο“



Προτροπή διαδηλώτριας έξω από την βουλή στις 6 μάη…
Η ιδιωτική τηλεόραση από το 1989 που άρχισε να λειτουργεί σε αυτόν τον τόπο, έχει προκαλέσει πολλά δεινά και το ιστορικό μητρώο της είναι απαράδεκτο για τον ανθρώπινο πολιτισμό και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς;

Την εισβολή του κιτς και των καλλιστείων;Τον κατευθυνόμενο ρατσισμό και εθνικισμό που δηλητηρίασε την ελληνική κοινωνία σε εποχή κρίσης ιδεολογιών;Την προώθηση της άσκοπης κατανάλωσης και τις ατελείωτες διαφημίσεις τραπεζών και αμαξιών;Τα στημένα τηλεπαράθυρα με τις ακόμη πιο στημένες συζητήσεις;Την φρίκη τηλεπαιχνιδιών αλλά big brother και την αβάσταχτη τιποτολογία των πρωινάδικων;Τον καθαγιασμό μεγαλοαπατεώνων πολιτικών και την προβολή κυνικών μεγαλοαστών ως φιλανθρώπους;

Η λίστα δεν έχει τελειωμό…
Όμως, τους τελευταίους μήνες παρατηρούμε μια κλιμάκωση του βρώμικου ρόλου της τηλεόρασης ως το σημείο να μιλάμε για ΠΟΙΟΤΙΚΗ αλλαγή αυτού του ρόλου.
Ανατριχιαστικά πράγματα συνέβησαν αυτό το διάστημα στα τηλεοπτικά πλατό που δεν ανάγονται απλά στην γενικότερη αθλιότητα της τηλεόρασης όπως αυτή λειτουργεί παγκόσμια.
Συγκεκριμένα και από τον Μάρτη ζήσαμε:
1)Την πλήρη ταύτιση και συγχώνευση της τηλεόρασης με τις σκοτεινές δυνάμεις της ασφάλειας.
2)Την ποινικοποίηση βιβλιοθηκών, όργανων γυμναστικής και κινέζικων ρολογιών στην υπόθεση του Επαναστατικού Αγώνα.
3)Την εισβολή τηλεδημοσιογράφων σε λεηλατημένα από την ασφάλεια σπίτια κατηγορουμένων.
4)Την παρουσίαση μεγαλοκερδοσκόπων που ρουφούν το αίμα ολόκληρων λαών με τον ευφημισμό “αγορά που πρέπει να υπηρετήσουμε”
5)Την εκβιαστική και απρόκαλυπτη προσπάθεια επιβολής του ΔΝΤ με το επιχείρημα ότι “αν δεν δεχτούμε το ΔΝΤ δεν θα έχουμε να πληρώσουμε τις συντάξεις.”
6)Την εξαφάνιση απο τα δελτία των εργατικών κινητοποιησεων λίγες μέρες πριν τις 5 Μάη.
7)Την ανοιχτά απεργοσπαστική δράση τους στις 5 Μαη για να γυρίσουν εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου από τις διαδηλώσεις στα σπίτια τους
8)Την ξεδιάντροπη προσπάθεια τους να ενοχοποιησουν όλον αυτον τον κόσμο για ένα έγκλημα που δεν έκανε και την πλήρη αποσιώπηση για τις εργοδοτικές και κρατικές ευθύνες που έφερε αυτό το έγκλημα.
9)Την πρόστυχη προσπάθεια τους να εξαφανίσουν από τα δελτία τους το δράμα ελλήνων απαχθέντων αιχμαλώτων σε διεθνή ύδατα και την ακόμη πιο πρόστυχη προσπάθεια να χρεώσουν αυτό το έγκλημα σε τούρκικη προβοκάτσια.
10)Την προκλητική συγκάλυψη και ασυλία που παρέχουν στις 1000 πιο πλούσιες ελληνικές οικογένειες που κατέχουν 500δις ευρώ παράλληλα με τις εκκλήσεις σε φτωχούς και μεσαίους να δεχτούν τον οικονομικό και κοινωνικό στραγγαλισμό τους.
Σίγουρα δεν έκαναν μόνο αυτά και τα παραπάνω είναι μόνο ενδεικτικά μιας νέας μορφής βαρβαρότητας που προωθούν τα ΜΜΕ.

Αυτά λοιπόν ευθύνονται όχι μονο για τον τρόπο ζωής που προσπαθούν να επιβάλουν στους κατοίκους αυτής της χώρας, εξυμνώντας και προβάλλοντας το είδος τον μεγαλοαπατεώνων πολιτικών που έφεραν την κατάσταση εδώ που την έφεραν, αποθεώνοντας τον κοινωνικό κανιβαλισμό, τον αναίσθητο ατομικισμό, το εύκολο χρήμα του χρηματιστηρίου και των τραπεζικών δανείων, το οφθαλμοπορνικό σεξισμό μαζί με τον εκκλησιαστικό συντηρητισμό, την τιποτολογία του αθλητικού θεάματος και τα τηλεπαιχνίδια που έθιζαν στην παρακολούθηση της ζωής άλλων ανθρώπων και στην μονομανία του χρήματος, την παρουσίαση των διαδηλώσεων και λοιπών λαϊκών διεκδικήσεων ως “ταλαιπωρία” για τους “οδηγούς” και τις αμέτρητες διαφημίσεις που διέγειραν τις καταναλωτικές επιθυμίες σε μια χώρα που εδώ και καιρό δεν παράγει τίποτε.
Ευθύνονται πολύ περισσότερο γιατί ΤΩΡΑ λειτουργούν ως ο ζωτικός μηχανισμός που στηρίζει την ΧΟΥΝΤΑ ΔΝΤ-ΜΕΓΑΛΟΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ-ΜΕΓΑΛΟΑΣΤΩΝ πυροβολώντας ασταμάτητα τα μυαλά μας και τα αισθήματα μας πότε αποπροσανατολίζοντας μιλώντας για την γυναίκα του άδωνι και την τζούλια, πότε τρομοκρατώντας μιλώντας για μονόδρομους που πρέπει αναγκαστικά να ακολουθήσουμε, πότε στοχοποιώντας άσχετους για να μην στοχοποιηθούν οι πατρώνες τους.

Αυτό είναι μια αλήθεια που όλο και περισσοτεροι καταλαβαίνουν.
Η τεράστια διαδήλωση της 5 Μάη κατορθώθηκε να γίνει παρά το όργιο παραπληρόφορησης και εχθρικής προπαγάνδας από τα ΜΜΕ.Ο ξένος τύπος μίλα εδώ και καιρό ανοικτά για κρίση media στον ελληνικό χώρο εννοώντας ότι η τηλεόραση δεν μπορεί πλέον να πείσει και να αποκοιμίσει όπως έπειθε και αποκοίμιζε παλιότερα.

Η επανάσταση του ίντερνετ άλλαξε πλήρως τα δεδομένα. Δυστυχώς για αυτούς.Ευτυχώς για μας.
Αναρίθμητα μπλογκς (ακόμη και το τρωκτικό!) ξεσκεπάζουν καθημερινά τις ασυνέπειες, τις ανακολουθίες, τις ποταπότητες και τις ύπουλες σκοπιμότητες της τηλεόρασης.Ο θεσμός της τηλεόρασης βρίσκεται σε ανεπίστρεπτη τροχιά ανυποληψίας και απαξίωσης.
Το θέμα όμως έχει πάει παρα πέρα….
Μια πηγαία επιθυμία να ταπεινωθούν οι άρχοντες του ψεύδους, συνεχώς μεγαλώνει μέσα στο κοινωνικό σώμα.
Άνθρωποι σαν τον Πρετεντέρη, τον Καψή, τον Κώνστα έχουν γίνει κόκκινο πανί για τις διαθέσεις του κόσμου.
Μεγαλοδημοσιογράφοι που έχουν συσσωρεύσει τεράστια εισοδηματα και που τώρα ζητάνε από τον κόσμο να πεινάσει αδιαμαρτύρητα, λειτουργούν άθελα τους ως υποκινητές επαναστατικών γεγονότων.
Τους ακούς και θέλεις αυθόρμητα να λιώσεις το καπιταλιστικό σύστημα με τις αδικίες του, τις υποκρισίες του, την βρωμιά του.
Ένα:”ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ!!!!” ανεβαίνει αυθόρμητα στο λαρύγγι κάθε φορά που αυτοί οι κύριοι ανοίγουν το στόμα τους.

Είναι γνωστή η κοινωνική επιθυμία να ταπεινωθούν οι διεφθαρμένοι πολιτικοί.Λιγότερο γνωστή αλλά εξ ίσου γνήσια είναι η επιθυμία να ταπεινωθούν οι διεφθαρμένοι μεγαλοδημοσιογράφοι.
Οι ίδιοι βέβαια το γνωρίζουν και προσπαθούν να στρέψουν την οργή αλλού.Παριστάνουν τις αθώες περιστέρες.Τους αντικειμενικούς επαγγελματίες!Κι ας είναι οι ευθύνες τους χειρότερες από του οποιοδήποτε πολιτικού!
Προβλέπω ότι δεν θα γλυτώσουν από την λαϊκή οργή.ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ!
Με τα υπερφουσκωμένα εγώ τους, καλοταϊσμένοι σε μεγαλοαστικά σαλόνια, με τον αέρα της έπαρσης και της αλαζονείας πίστευαν ότι μπορούν ατιμώρητα να είναι οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης υπηρετώντας τα σαλόνια που τούς δέχονταν.
ΣΕ ΕΠΟΧΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ ΕΜΠΛΕΞΑΝ ΟΜΩΣ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΕΙ ΘΑ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ.

Έκαναν τα πάντα για να ανακόψουν την εξέγερση της 5 ΜΑΗ ενοχοποιώντας μισό εκατομμύριο κόσμο και μοιραία στο επόμενο κύμα της εξέγερσης είναι αυτοί που θα στοχοποιηθούν χωρίς έλεος.
Παριστάνουν ακόμη τους αδιαφορους αλλά μέσα τους τρέμουν.Κοιμούνται και βλέπουν εφιάλτες ότι ο κόσμος έχει μπουκάρει στα κανάλια τους και τους ξεφτιλίζει “ζωντανά”
Οι εφιάλτες τους είναι τα δικά μας όνειρα.
Παντού συζητιέται ανοικτά ο ποταπός ρόλος τους και το αίτημα για ΜΑΖΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ κερδίζει έδαφος καθημερινά.
Δεν θα ήθελα να είμαι στην θέση τους με τίποτε!Κατά βάθος τούς λυπάμαι…Όταν ο κόσμος θα ορμήξει για να τούς λυντσάρει δεν θα έχουν έναν να τούς υπερασπίσει.
Ο Σόμπολος το ξέρει αυτό και για αυτό όψιμα παρουσιάζεται ως αγωνιστής του λαού.
Αλλά κάτι Πρετεντέρηδες, Καψήδες και Κώνστες δεν σώζονται με τίποτε…
Ως τότε ας ουρλιάζουν σαν τα λυσσασμένα σκυλιά.Απλά έτσι σιγουρεύουν το βέβαιο πεπρωμένο τους…

ΥΓ Οι εξελίξεις τοπικά και διεθνώς τρεχουν με τέτοιο ιλλιγιώδη ρυθμό που ζαλίζεσαι και μονο να τις παρακολουθείς…
Επιβεβαιώνεται ότι το 2010 ((και μέχρι το 2011!)θα είναι η ιστορικότερη χρονια της ανθρωπότητας.
Νέα χρηματηστηριακά κραχ ξεπετάγονται.Ολοκληρες χώρες βουλιάζουν σε μια μέρα.Ο καπιταλισμός βρίσκεται σε τροχιά κατάρρευσης ανάλογης του 1989 του ανατολικού μπλοκ.Το Ισραήλ ξεμπροστιάστηκε παγκόσμια.Η ΧΟΥΝΤΑ του ΔΝΤ τρεκλίζει.
Δυστυχώς θα καθυστερήσω το άρθρο μου για το Ισραήλ καθώς είμαι σε έναν αγώνα να απορροφήσω διανοητικά τις καταιγιστικές εξελίξεις προσπαθώντας να βγάλω συμπεράσματα και να δω τις προοπτικές αυτών που έρχονται.
Τα πάντα αλλάζουν.Αναγκαστικά πλέον έρχεται μια φυσιολογική ή μια αφύσικη κοινωνική αλλαγή.
Φυσιολογικά θα απελευθερωθούμε.Αφύσικα θα υποστούμε μια νέα μορφή σκλαβιάς.
Ό,τι κι αν συμβεί, ο καθενας μας έχει σήμερα τεράστιες προσωπικές και κοινωνικές ευθύνες για αυτό που θα έρθει ή δεν θα έρθει…
ΣΗΜΕΡΑ 5 ΙΟΥΝΗ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 5 ΜΑΗ ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!

Βlackpanther1975
Σημ.axinosp:Έρχονται συναρπαστικές μέρες και νύχτες, αν προλάβουν θα φύγουν αλλιώς ....

Δεν υπάρχουν σχόλια: