Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Το νόμο περί ευθύνης υπουργών "δείχνει" ο Μαντέλης

"Δεν έχει ασκηθεί σε βάρος μου καμία ποινική δίωξη κι όμως είμαι πειθαρχικά ελεγκτέος από το δικηγορικό σύλλογο", αναφέρει σύμφωνα με πληροφορίες στις έγγραφες εξηγήσεις που έδωσε στο Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (ΔΣΑ) ο πρώην υπουργός Μεταφορών κ. Τ. Μαντέλης.

Ο κ. Μαντέλης παραπέμφθηκε από τον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Δ. Παξινό για παράβαση του Κώδικα Δεοντολογίας Δικηγόρων και αναξιοπρεπή συμπεριφορά.

Σύμφωνα με πληροφορίες στις σύντομες και περιεκτικές έγγραφες εξηγήσεις του ο κ. Μαντέλης χαρακτηρίζει και πάλι τα δύο εμβάσματα των 450.000 μάρκων «χορηγίες» και επισημαίνει ότι όταν έλαβε τις χορηγίες αυτές είχε αναστείλει την δικηγορική του ιδιότητα, ενώ επιμένει πώς όταν πήρε τα χρήματα ήταν υπουργός και ουδέποτε τις απέκρυψε.

Με τη φράση αυτή ο κ. Μαντέλης εννοεί προφανώς πώς τα τυχόν αδικήματα, υπόκεινται στις διατάξεις του νόμου περί ευθύνης υπουργών και συνεπώς είναι παραγεγραμμένο.

Τις έγγραφες εξηγήσεις του κ. Μαντέλη θα μελετήσει ο πειθαρχικός δικαστής και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΣΑ κ. Ι. Χαρακτινιώτης και θα αποφασίσει εάν είναι επαρκείς ή όχι, εάν τον καλέσει για διευκρινίσεις, ή αν θα συντάξει σε βάρος του πειθαρχικό κατηγορητήριο ή εάν θα θέσει την υπόθεση στο αρχείο.

Capital

Σημ.axinosp:Όποιος ακόμα πιστεύει ότι θα μπουν κάποιοι φυλακή με την δήλωση αυτή του Μαντέλη, παίρνουν τα αρχίδια μου και τελειώνει επιτέλους το παραμύθι της κάθαρσης που είχαν στήσει τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: